ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. június 20. szerda, Rafael napja van. - Holnap Alajos napja lesz. Az időjárás most: 22 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Mai mozi műsor

15:45 Huszárik Zoltán terem
Szerelembe gurulva

Jegyfoglalás »

 
16:00 Patkós Irma terem
Vigyázz, kész, Morc!

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
Viszontlátásra odafönt

Jegyfoglalás »

 
18:00 Patkós Irma terem
Túl szexi lány

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Viktoria

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
Jurassic World: Bukott birodalom

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

A PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL HÍREI

12345678910
oldal:1/65 bejegyzés:10/650

Fogyasztóvédelmi ellenőrzések »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.06.15. 11:07
Fogyasztóvédelmi ellenőrzések
Kiemelten figyelnek a nyári fesztiválszezonban a Pest Megyei Kormányhivatal ellenőrei a szabadtéri nagy, tömegrendezvényekre. Múlt hétvégén a Ceglédi Laskafesztiválon ellenőrizték a vállalkozásokat.

 

Kiemelten a mutatványos berendezéseket üzemeltető vállalkozásokat, és az állandó jelleggel üzemelő kalandparkot, valamint a fesztiválra kitelepült kereskedelmi egységeknél helyszíni ellenőrzéseket folytatott le a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya a múlt hétvégi Ceglédi Laskafesztiválon.

A vizsgálat legfontosabb célja annak ellenőrzése volt, hogy a fogyasztók által felkeresett kereskedelmi és vendéglátó-ipari egységekre vonatkozó jogszabályi kötelezettségeket hogyan tartják be a vállalkozások. Az Pest megyei ellenőrök négy kereskedelmi egységet vontak ellenőrzés alá, amelyekben jogsértést, vásárlói megkárosítást nem állapítottak meg.

A helyszíni ellenőrzések során a kalandpark berendezésén kívül nyolc, kitelepült mutatványos berendezés ellenőrzését is elvégezték a szakemberek.  A mutatványos berendezéseket öt különböző vállalkozás üzemeltetette. Az öt üzemeltető közül négy a vonatkozó jogszabály szerint üzemeltette a berendezéseket. A vállalkozások rendelkeztek hatályos megfelelőségi tanúsítványokkal, valamint üzemeltetési naplókkal. Az ellenőrök azt is megállapították, hogy a berendezéseket kezelő személyek rendelkeztek a mutatványos berendezések üzemeltetéséhez szükséges kezelői igazolványokkal. A két darab I. veszélyességi osztályú mutatványos berendezés esetében az üzemeltető a vonatkozó jogszabály előírásai szerint a Ceglédi Laskafesztiválra történő kitelepülés, és a berendezés összeszerelése előtt, kihívta a kijelölt szervezetet a kötelező felülvizsgálatra. A berendezéseken továbbá feltüntették a vonatkozó jogszabály által előírt adatokat is.

Az ellenőrök egy gumiköteles ugráló esetében tártak fel jogsértést. A berendezést kezelő két személy az ellenőrök kérésére nem tudta igazolni, hogy rendelkeznek-e a berendezés üzemeltetéséhez és kezeléséhez szükséges igazolvánnyal. A hatóság ellenőrei a helyszínen felhívták az üzemeltető figyelmét, hogy csakis olyan személy kezelheti a berendezést, aki rendelkezik a feljogosított szervezetek valamelyike által kiállított mutatványos berendezés kezelői igazolvánnyal. Ennek hiányában a berendezés további üzemeltetését a hatóság feltételhez kötötte, valamint fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki az üzemeltető vállalkozás részére.

Nem tártak fel jogsértést az ellenőrök a Ceglédi Kalandpark vonatkozásában. A kalandpark berendezéseit a vonatkozó jogszabály szerint üzemeltették.

Összességében a fesztivál ellenőrzésével kapcsolatban a hatóság megállapította, hogy a rendezvényre kitelepült vállalkozások – egy kivételtől eltekintve – ismerték a vonatkozó jogszabályt és annak előírásai szerint üzemeltették mutatványos berendezéseik.

A fogyasztóvédelmi hatóság munkatársai a nyár további részében is folytatják az állandó és utazó jelleggel üzemelő mutatványos berendezések üzemeltetési feltételeinek piacfelügyeleti ellenőrzését, valamint a kitelepült kereskedelmi egységekre vonatkozó jogszabályi kötelezettségek betartásának ellenőrzését.

(Pest Megyei Kormanyhivatal)

Zsámbékra mobil kormányablak busz érkezik »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.06.13. 11:38
Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. június 22. napján 9:00 – 13:00 óráig Zsámbékon, a Zichy téri parkolóban lehetőségük lesz a mobil kormányablak busz által nyújtott szolgáltatások igénybevételére.

Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy2018. június 22. napján 9:00 – 13:00 óráig Zsámbékon, a Zichy téri parkolóban lehetőségük lesz a mobil kormányablak busz által nyújtott szolgáltatások igénybevételére.

Idén is díjazták a nemzetiségi diákok legjobbjait »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.06.13. 09:21
Idén is díjazták a nemzetiségi diákok legjobbjait
Az Országos Általános Iskolai Nemzetiségi Tanulmányi Versenyek 2017/2018, tanévi díjátadó ünnepségét tartották június 12-én a Pest Megyei Kormányhivatal Kossuth termében.

Az ünnepi rendezvényen a díjazottak és felkészítő tanáraik mellett részt vett Radich Orsolya, a Pest Megyei Kormányhivatal Jogi és Koordinációs Főosztályának főosztályvezetője, Brassói Sándor, az Oktatási Hivatal köznevelési elnökhelyettese, Merklné Kálvin Mária, az Oktatási Hivatal Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályának főosztályvezetője, Mészárosné Pék Anita, az Oktatási Hivatal gazdasági, jogi és üzemeltetési elnökhelyettese, valamint Kállay Attiláné az Oktatási Hivatal Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központ megbízott főosztályvezetője.

Radich Orsolya a Pest Megyei Kormányhivatal Jogi és Koordinációs Főosztályának főosztályvezetője házigazdaként köszöntötte a diákokat, a felkészítő tanáraikat és mindazokat, akik munkájukkal segítik a nemzetiségek kultúrájának megőrzését és továbbadását. A főosztályvezető asszony köszönetet mondott a kitartásért, az áldozatért és az élményekért, amelyekkel a jelenlevő diákok mindnyájunkat gazdagítanak.

A díjátadón Brassói Sándor beszédében a hagyomány fogalmát járta körül és Rúzsa Magdit, a Vajdaságból származó népszerű énekesnőt idézte, aki szerint a hagyomány nem rab, hogy őrizni kelljen, vagy beteg, hogy ápolásra szorulna, hanem a hagyományt meg kell élni és ebben segítenek társaiknak a nemzetiségi tanulmányi versenyeken induló diákok.

Az ünnepélyes díjátadón görög, horvát, szlovén, szerb, szlovák, roma és német nemzetiségi nyelv és irodalom, továbbá nemzetiségi népismeret kategóriában mérte össze a tudását a több mint ezer általános iskolás, akik közük végül is a legkiválóbb diákok kaptak díjat ezen a napon.

A Pest Megyei Kormányhivatal dísztermében tartott díjátadó ünnepségen a különböző nemzetiségű fiatalok színvonalas énekkel, tánccal és szavalatokkal hozták közelebb társaikhoz a saját kultúrájukat.

A díjátadó ünnepség Kállay Attiláné, az Oktatási Hivatal Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központjának megbízott főosztályvezetőjének köszöntőjével ért véget, amely után fogadáson látták vendégül az ünnepség résztvevőit.

Nagykőrösre az V. Kőrösi Möggyfesztiválra mobil kormányablak busz érkezik »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.06.12. 11:56
Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. június 23. napján 9:00 – 15:00 óráig, Nagykőrösön az V. Kőrösi Möggyfesztiválon (Ceglédi út 21. Cifrakert) lehetőségük lesz a mobil kormányablak busz által nyújtott szolgáltatások igénybevételére.

Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy2018. június 23. napján 9:00 – 15:00 óráig, Nagykőrösön az V. Kőrösi Möggyfesztiválon (Ceglédi út 21. Cifrakert) lehetőségük lesz a mobil kormányablak busz által nyújtott szolgáltatások igénybevételére.

Kormányablak busz Galgamácsán »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.06.11. 12:16
Kormányablak busz Galgamácsán
Sikeres volt a kormányablak busz kitelepülése Galgamácsára, ahol múlt pénteken vehették igénybe a mobil kormányablak szolgáltatásait az ügyfelek.

A kormányhivatal szakemberei a galgamácsai polgármesteri hivatal előtt péntek reggeltől kora délutánig fogadták az ügyfeleket – mondta el lapunknak dr. Bőhm András, az Aszódi Járási Hivatal vezetője. A járásvezető kiemelte, a rendszer tökéletesen működött, semmilyen fennakadás, technikai probléma nem volt. A legtöbben személyigazolvány, valamint a vezetői engedély ügyintézése miatt fordultak a kormányablak busz ügyintézőihez, de volt, aki ügyfélkaput nyitott vagy diákigazolványt csináltatott. Dr. Bőhm András hozzátette, az ügyfelek nagyon pozitívan fogadták a kezdeményezést, akik jellemzően a településről érkeztek. Voltak, akik az előzetes hirdetések alapján vették igénybe a szolgáltatásokat, de olyan is volt, aki más ügyintézés után jelent meg és használta ki a lehetőségeket.

Dobos Zsuzsanna, a kormányhivatal ügyfélszolgálati osztályának vezetője elmondta, a Pest Megyei Kormányhivatal „okos” járművét olyan eszközökkel szerelték fel, amelyekkel szinte bárhol képes az ügyintézésre, mivel a legfontosabb adatbázisokhoz az adatátvitelt az MVM internet LTE hálózata biztosítja.

A kormányablak buszban többek között személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre van lehetőségük helyben az ügyfeleknek. A kisbuszban a diákigazolványhoz szükséges NEK adatlap is igényelhető és ügyfélkaput is lehet nyitni – tette hozzá az osztályvezető.

A tervek szerint a Pest Megyei Kormányhivatal kormányablak mobil ügyfélszolgálata járni fogja megyét, a nyáron találkozhatunk majd vele a megyei fesztiválokon, és számos megyei rendezvényen.

(Pest Megyei Kormanyhivatal)

Tájékoztató a parlagfű-mentesítésről »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.06.08. 10:46
Tájékoztató a parlagfű-mentesítésről
A parlagfű-allergia igazi népbetegség, világszerte milliók életét keserítik meg a gyomnövény okozta kellemetlenségek. Magyarországon több mint két millióan szenvedhetnek az allergiás tünetektől, irtása éppen ezért jogszabály szerint kötelező.

A parlagfű elleni védekezés elsősorban az ingatlan tulajdonosának, illetve használójának a kötelezettsége. A hatóságok feladata az, hogy – amennyiben a tulajdonos nem tesz eleget a kötelezettségének – a mulasztók költségén elrendelik az ún. közérdekű védekezést, emellett növényvédelmi bírságot szabnak ki.

Június 30-ával lejár a parlagfű-mentesítési türelmi idő. Ezt követően belterületen a jegyző, külterületen (az ingatlanügyi hatóság által helyszíni ellenőrzésről felvett jegyzőkönyv tartalma alapján) a növény- és talajvédelmi hatóság köteles hatósági eljárást indítani azokkal szemben, akik elmulasztották a parlagfű elleni védekezést.

Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény. 17. § (4) bekezdése kimondja: „A földhasználó köteles az adott év június 30. napjáig az ingatlanon a parlagfű virágbimbójának kialakulását megakadályozni, és ezt követően ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig folyamatosan fenntartani.”.

A június 30-ai időpont a törvény értelmében a legvégső időpont, ameddig meg kell akadályozni a parlagfű virágbimbója kialakulását.

Június 30-át követően belterületen a jegyző, külterületen a növény- és talajvédelmi hatóság köteles hatósági eljárást kezdeményezni azon földhasználókkal/tulajdonosokkal szemben, akik elmulasztották a parlagfű elleni védekezést.

Fontos tudni, hogy a hatósági intézkedéshez (közérdekű védekezés végrehajtása, bírság kiszabása) nem szükséges a sérelem – egészségkárosodás – bekövetkezése, e körben elégséges a védekezési kötelezettség elmulasztásának június 30-a után történő megállapítása.

Amennyiben a parlagfű elleni védekezési kötelezettségének a földhasználó nem tesz eleget, vagyis az ingatlan legalább virágbimbós fenológiai állapotú parlagfűvel fertőzött, akkor közérdekű védekezést kell elrendelni. Amennyiben a parlagfű elleni közérdekű védekezést kultúrnövény károsodása nélkül nem lehet elvégezni, a parlagfű elleni közérdekű védekezés abban az esetben rendelhető el, ha az adott területen a kultúrnövény tőszáma nem éri el az agronómiailag indokolt tőszám 50%-át és a parlagfűvel való felületi borítottság a 30%-ot meghaladja. A parlagfű elleni közérdekű védekezés végrehajtásának, valamint az állami, illetve a közérdekű védekezés költségei megállapításának és igénylésének részletes szabályairól szóló 221/2008. (VIII. 30) Korm. rendelet értelmében a közérdekű védekezést belterületen a jegyző, külterületen, Pest megye és Budapest területén a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala (a továbbiakban: növény- és talajvédelmi hatóság) rendeli el.

A jegyző által elrendelt közérdekű védekezést az általa megbízott vállalkozók végzik. Nem kerül sor a vállalkozó általi parlagfű-mentesítésre, ha az ügyfél időközben maga eleget tesz kötelezettségének. A közérdekű védekezéssel kapcsolatban felmerült költségeket az ügyfélnek kell megfizetnie.

A növényvédelmi bírság kiszabására a növény- és talajvédelmi hatóság jogosult, ezért a közérdekű védekezés elrendelését követően a jegyző az ügyben keletkezett iratokat továbbítja az eljárásra jogosult hatóságnak. A növényvédelmi bírság alapja a parlagfűvel fertőzött terület nagysága. A bírság mértéke belterületen és külterületen is egyaránt 15.000 Ft-tól 5.000.000 Ft-ig terjed.

A parlagfűvel fertőzött lehet mezőgazdasági kultúrnövénnyel borított terület, nem mezőgazdasági terület (elhanyagolt telkek, építési területek), vagy nem művelt, elhanyagolt valamikori szőlők, hétvégi kertek, zártkerti ingatlanok, valamint a vonalas létesítmények (utak, vasút) melletti sávok.

A védekezési kötelezettségét nem teljesítő tulajdonos/földhasználó a – bírságon túl – vele szemben elrendelt közérdekű védekezéssel — elrendeléssel és végrehajtással — kapcsolatosan felmerülő költség megtérítésére is kötelezett. A költség köztartozásnak minősül. A közérdekű védekezés elrendelése után minden esetben növényvédelmi bírság kiszabására kerül sor, az élelmiszerlánc felügyeletével összefüggő bírságok kiszámításának módjáról és mértékéről szóló 194/2008.(VII.31.) Kormányrendelet alapján.

A növény- és talajvédelmi hatóság felhívja a tulajdonosok figyelemét arra, hogy nem elegendő, hogy június 30. napjáig valaki lekaszálta a szennyezett földterületet, azt tiszta, parlagfű-mentes állapotban a vegetációs időszak végéig meg kell őrizni!

Ne feledjük, a parlagfű-mentesítés minden állampolgár közös érdeke! Eredményt csak összefogással, és közös felelősségvállalással érhetünk el, a növény- és talajvédelmi hatóság  ezért kéri tegyenek eleget a jogszabályi kötelezettségnek.

(Pest Megyei Kormanyhivatal)

Galgamácsára mobil kormányablak busz érkezik »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.06.08. 09:12
Galgamácsára mobil kormányablak busz érkezik
Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. június 8. napján 9:00 – 13:00 óráig, Galgamácsán a Polgármesteri Hivatal udvarában (2183 Galgamácsa, Petőfi utca 105.) lehetőségük lesz a mobil kormányablak busz által nyújtott szolgáltatások igénybevételére

Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy2018. június 8. napján 9:00 – 13:00 óráig, Galgamácsán a Polgármesteri Hivatal udvarában (2183 Galgamácsa, Petőfi utca 105.) lehetőségük lesz a mobil kormányablak busz által nyújtott szolgáltatások igénybevételére

Ügyfélfogadás szünetelése a váci okmányirodában »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.05.31. 11:13
A Pest Megyei Kormányhivatal Váci Járási Hivatal Okmányirodai Osztályán (2600 Vác, Dr. Csányi L.krt.45.) az ügyfélfogadás - kormányablakká történő átalakítás miatt - 2018. június 22-től várhatóan 4-5 hónapon keresztül szünetel.

Az átalakítási munkálatok idején 2018. július 2-től az Okmányirodai Osztály ideiglenes helyszínen 2600 Vác, Dr. Csányi L.krt. 52. szám alatt (Vörösház elnevezésű ingatlan) fogadja majd az ügyfeleket.

Az átköltözés miatt az Okmányirodai Osztály ügyfélfogadás 2018. június 22-től 2018. június 29-ig szünetel.

Ügyfeleinket a további két váci helyszínen

Kormányablak Osztály I. (2600 Vác, Dr. Csányi L.krt.16.) Kormányablak Osztály II.(2600 Vác, Dr. Széchenyi u.42.)

fogadjuk, változatlan ügyfélfogadási időben.

Szíves megértésüket kérjük és köszönjük!

Ráckevei és szigetszentmiklósi művészek alkotásai a Vármegyeházán »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.05.25. 10:49
Ráckevei és szigetszentmiklósi művészek alkotásai a Vármegyeházán
Folytatódott a kortárs képzőművészeti kiállítás sorozat a Pest Megyei Kormányhivatal szervezésében, május 24-től a Ráckevei és Szigetszentmiklósi Járás művészeinek tárlata látható a pesti Vármegyeházán.

35 kiállító közel 250 képzőművészeti alkotása csodálható meg május 24-től a Pest Megyei Kormányhivatal vármegyeházi épületében. Az 1841-ben átadott klasszicista stílusú épület ódon falai között a kiállítást Tarnai Richárd nyitotta meg.

Beszédében emlékeztetett arra, hogy a kormány mandátumának lejártával a jogszabály szerint a kormánymegbízott mandátuma is véget ér, majd az új kormány felállta után nevezik ki az új kormánymegbízottat. A kiállítás megnyitó a két időpont közé esik, ezért már és még nincs kormánymegbízottja a hivatalnak, így ő most, mint legutóbbi kormánymegbízott köszönti a megjelenteket, hiszen a jövőt nem ismerjük – tette hozzá.

Kiemelte, az alkotóművészet magában hordozza a változtatás lehetőségét, de lezárásra, befejezésre törekszik. Az elkészült műalkotással szemben az életünkben azonban mindig van lehetőségünk javítani, mindig van alkalmunk a nagy művet jobbá tenni. A műalkotások a legtöbb esetben pontosan erre a lehetőségre is figyelmeztetnek. Arra, hogy mindig van esély új színt, új hangulatokat, új élményeket bevonni életünkbe – fogalmazott Tarnai Richárd.

„A művészet olyan szükséglete az embernek, mint az evés, ivás” – idézte beszédében Dosztojevszkijt dr. Bekk Mária. A Szigetszentmiklósi Járási Hivatal vezetője kiemelte, a művészet az ember alaptevékenysége, olyan, ami feltölti a szemlélőjét, gazdagítja az életét.

Elég, ha csak az őskori emberre gondolunk, aki létrehozta a maga módján a használati edényeit, de már azokat is díszítésekkel látta el, pedig a motívumok a gyakorlati használaton nem változtattak semmit. Pusztán szebb lett tőle az edény. Ez az a szépségélmény, ami örök emberi igénnyé teszi a művészetet – mondta dr. Bekk Mária. A járási hivatal vezetője hangsúlyozta, a kormányhivatal kiállítás sorozatát kiváló kezdeményezésnek tartja, amely művészek és művészetszerető emberek közösségét kapcsolja össze.

„A műalkotás egy szép rezgésnek a megörökítése. Egy lelki mámor feledhetetlenné tevése.” – idézte köszöntőjében Huszár Péter Bence, a Ráckevei Járási Hivatal vezetője a kortársai által egri remetének hívott írófejedelmet. Gárdonyi Géza gondolatai után a ráckevei hivatal vezetője köszönetet mondott a művészeknek, majd a művészetszerető látogatókhoz szólva hangsúlyozta „mindannyian merítsünk erőt a műalkotásokból”.

Saját építésű verklijének dallamaival varázsolt sok évtizeddel ezelőtti hangulatot az ünnepségen Varga László taksonyi orgonaépítő mester, majd a Szigetszentmiklósi Járási Hivatal zenész munkatársai – Turi András brácsán, Nagy András csellón és Keresztény Csaba hegedűn játszott – dunántúli táncdallamokat és székelyföldi forgatóst adtak elő.

Az ünnepség végén a Dunaharaszti Művészbarátok Körének vezetője, Demjén Gertrúd a művészek nevében mondott köszönetet az esemény megszervezéséért.

Áramszünet miatt ügyfélfogadási szünet a turai okmányirodában »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.05.25. 10:40
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy áramszünet miatt az Aszódi Járási Hivatal Turai Okmányiroda (Tura, Petőfi tér 1.) ügyfélfogadása a lent részletezett napokon szünetel.

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy áramszünet miatt az Aszódi Járási Hivatal Turai Okmányiroda (Tura, Petőfi tér 1.) ügyfélfogadása a lent részletezett napokon szünetel.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy áramszünet miatt az Aszódi Járási Hivatal Turai Okmányiroda (Tura, Petőfi tér 1.) ügyfélfogadása a következő napokon szünetel:

május 28. hétfőmájus 29. keddjúnius 1. péntekjúnius 4. hétfőjúnius 5. kedd

Ez idő alatt folyamatosan működő legközelebbi okmányirodák:

Aszódi Járási Hivatal Kormányablak Osztálya

2170 Aszód, Szabadság tér 9.

Hétfő: 07:00 – 16:00Kedd: 08:00 – 17:00Péntek: 08:00 – 16:00

Hatvani Járási Hivatal Okmányirodai Osztály

3000 Hatvan, Balassi Bálint út 14.

Hétfő: 7:00 - 17:00Kedd: 8:00 - 12:00Péntek: 8:00 - 16:30

Kérjük, további információkért forduljanak az okmányiroda munkatársaihoz.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

ITT SZÁMÍTHAT MA
SEBESSÉGMÉRÉSRE

Traffipax

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.029 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 7390853 | Ebben a hónapban: 177233 | Ma: 1101 | jelenleg: 4 | Statisztika