ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. augusztus 17. péntek, Jácint napja van. - Holnap Ilona napja lesz. Az időjárás most: 22 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Mai mozi műsor

15:45 Huszárik Zoltán terem
Skate Kitchen

Jegyfoglalás »

 
16:00 Patkós Irma terem
Luis és a Zűrlények

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
Nem vagyok boszorkány

Jegyfoglalás »

 
18:00 Patkós Irma terem
A kém, aki dobott engem

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Szoba gyerekkel kiadó

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
Meg - az őscápa

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

A PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL HÍREI

12345678910
oldal:1/67 bejegyzés:10/668

Mobil kormányablak busz érkezik Budakeszire »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.08.13. 13:55
Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. augusztus 18. napján 10:00 – 17:00 óráig, a XXIV. Budakeszi Családi Nap Fesztivál keretében a Farkashegyi repülőtéren lehetőségük lesz a mobil kormányablak busz által nyújtott szolgáltatások igénybevételére.

Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy2018. augusztus 18. napján 10:00 – 17:00 óráig, a XXIV. Budakeszi Családi Nap Fesztivál keretében a Farkashegyi repülőtéren lehetőségük lesz a mobil kormányablak busz által nyújtott szolgáltatások igénybevételére.

Tuzson Bence: Valódi közszolgálatot építünk, a hivatalainknak segítenie és nem gáncsolnia kell az embereket »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.08.07. 09:57
Személyes feladatomnak tekintem, hogy a rossz és fölöslegesen hosszadalmas eljárásokat kiiktassuk. Szolgáltató államot építünk, amelynek egyetlen feladata, hogy az embereket szolgálja, de a közösség érdekében létrejött szabályokat következetesen betartassa – mondta a Pesti Srácok.hu-nak adott nagyinterjúban Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára. Tuzson Bence elismerte, hogy a központi közigazgatásban, főként a minisztériumokban 2008 óta valóban nem volt érzékelhető béremelés, ennek oka, hogy az állam szerény és önmagával szemben szigorú. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a bérezési rendszer teljes felülvizsgálatát javasolja, mert a közigazgatásnak elkötelezett és jól megfizetett munkatársakra van szüksége.

Az interjú a Pesti Srácok.hu oldalon olvasható IDE kattintva.

(Pesti Srácok.hu)

Buszok ellenőrzése Pest megyében »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.08.03. 10:36
Buszok ellenőrzése Pest megyében
Kiemelt figyelmet fordított az autóbuszok, ezen belül az iskolásokat szállító „kiránduló buszok” ellenőrzésére a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Járműforgalmi Osztálya a korábban történt autóbusz balesetek miatt a nyár eleji és nyári időszakban Pest megye teljes területén.

 

Ebben az időszakban 132 darab autóbusz ellenőriztek a szakemberek, melyből 25 busz esetében állapított meg a hatóság különböző szabálysértéseket. Ezen felül Gödöllő környékén a közforgalmú személyszállítás ellenőrzése során az autóbusz végállomás és buszgarázs helyszíneken 9 darab autóbusz vizsgálatát követően 8 darab műszakilag kifogásolható autóbusz esetében16 hiányosságot rögzítettek.

Az ellenőrzések során a kormányhivatal közúti ellenőrei vizsgálták az autóbuszok közlekedés biztonsági megfelelőségét, valamint a gépjárművezetők vezetési idejére és pihenőidejére vonatkozó előírások betartását. Az ellenőrzések tapasztalatai alapján több esetben rendeltek el, javítást követően a járművek ismételt teljes körű műszaki megvizsgálását, illetve a járművezetők vezetési és pihenőidejének elemzése során mind a járművezetők, mind a vállalkozásokkal szemben közigazgatási hatósági eljárást folytattak le. Az ellenőrzés során sajnálatos módon engedély nélkül átalakított gyermekszállító autóbuszt is talált a hatóság.

Szolgáltatók részére fontos tudni, hogy a járművek átalakításához a közúti járművek műszaki megvizsgálásáról szóló 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendeletben említett esetekben a közlekedési hatóság előzetes engedélyét kell megkérni. A tervezett átalakításra benyújtott műszaki dokumentáció vizsgálatát követően dönt a közlekedési hatóság az átalakítás megvalósíthatóságáról. Csak olyan átalakításra adható ki engedély, amely a jármű közlekedésbiztonsági- utas biztonsági jellemzőit nem rontja.

Az engedély nélkül, szabálytalanul átalakított személyszállító szolgáltatást végző járművekkel való közlekedés a szolgáltatást igénybevevők nagy száma, a kialakuló veszélyhelyzetek miatt fokozott biztonsági kockázatot jelent. Erre való tekintettel az Országgyűlés a közelmúltban elfogadta a Büntető Törvénykönyv módosítás, mely szerint 2018. augusztus 7-től büntethető a jogellenesen átalakított személyszállító jármű vezetése. Emellett a Büntető Törvénykönyv más tényállásai alapján büntethető az engedély nélküli jármű „legalizásásában” való közreműködés.

Gyermekeink biztonsága, a veszélyhelyzetek megelőzése érdekében a kormányhivatal továbbra is megkülönböztetett figyelmet fordít a személyszállítási szolgáltatást végző vállalkozások járművei üzemeltetése, valamint a járművezetők munkája jogszerűségének ellenőrzésére.

(Pest Megyei Kormanyhivatal)

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Pest megyében »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.08.01. 14:25
Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2018. augusztus havi elérhetőségeiről.

Locsolási kedvezmény »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.07.30. 15:08
Locsolási kedvezmény
Itt a nyár, a jó idő, lehet strandolni, vagy ha úgy tartja kedvünk, akkor napozni egyet a kertben. És ha már kert jó, ha tudjuk, hogy a Víziközmű szolgáltatóktól locsolási kedvezményt lehet kérni.

 

A locsolási kedvezmény részleteiről a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztály szakemberei adnak tájékoztatást.

 

Két fajta kedvezmény közül lehet választani. Az egyik a 10%-os átalánydíjas kedvezmény a másik a mellékvízmérő alapján nyújtott kedvezmény.

10 %-OS ÁTALÁNYDÍJAS KEDVEZMÉNY:

 

A locsolási kedvezményt a házikert öntözéséhez kizárólag azon Felhasználók vehetik igénybe, akik ivóvíz- és közműves szennyvíz-elvezetés céljából csatlakoztak a szolgáltató által üzemeltetett közműhálózathoz.

A kedvezmény május 1-től szeptember 30-ig terjedő időszakra vonatkozik, a csatornahasználati díjnál kerül érvényesítésre. Mértéke: ezen időszakra jutó vízfogyasztás 10 %-kal csökkentett korrigált mennyisége a csatorna használati díj felszámításánál.

 

A Szolgáltató a locsolási célú vízfelhasználási korrekcióra vonatkozó igényt azon fogyasztónál utasítja el, akinek:

• locsolási célú ivóvízszükségletének kielégítésére a szolgáltatói közműhálózaton kívüli egyéb alternatív- saját tulajdonú kút, vásárolt víz, felszíni vízhasználat- vízbeszerzési lehetősége van,• igénybejelentése - a szolgáltató által lefolytatott ellenőrzés alapján - valótlan adatokat tartalmaz,• az igénybejelentés benyújtásának időpontjában, illetve a locsolóvíz korrekció megadását követően a Víziközmű szolgáltató tekintetében díjhátraléka van.

A locsolási kedvezmény igénybejelentésével kapcsolatos bővebb felvilágosítás a Szolgáltató honlapján illetve ügyfélszolgálatán található.

LOCSOLÁSI MELLÉKVÍZMÉRŐ ALAPJÁN NYÚJTOTT KEDVEZMÉNY

 

Locsolási célú mellékvízmérő esetén a szennyvíz mennyiség megállapítás a mellékvízmérővel mért locsolási célú vízhasználatról szóló megállapodás alapján történik. A csatornadíj alapját képező szennyvízmennyiség ezeken az ingatlanokon a bekötési vízmérő és a locsolóvízmérő által mért vízmennyiségek különbsége alapján kerül megállapításra, minden év április 1. napjától október 31. napjáig terjedő időszakban.

 

Ehhez a vízmérőt nyilvántartásba kell vetetni a szolgáltatóval, melynek előzetes feltételei:

• Az ingatlan vízfogyasztásának bekötési vízmérővel történő mérése;• Az ingatlan szennyvíz-szolgáltatással való ellátása;• Az ingatlan vízellátására és szennyvíz-szolgáltatására vonatkozóan rendelkezzen aláírt szolgáltatási szerződéssel;• A Szolgáltató felé a bekötési vízmérő szerinti felhasználó hátralékkal nem rendelkezhet;• A locsolási célú mellékvízmérőnek a házi vezetékhálózatba történő beépítéséhez a bekötési vízmérő szerinti felhasználó (üzemeltető, közös képviselő) írásban előzetesen hozzájáruljon, amennyiben az igénylő és a bekötési vízmérő szerinti felhasználó nem ugyanaz.

 

Nyilvántartásba vétellel kapcsolatos részletes tudnivalók a Szolgáltató honlapján illetve az ügyfélszolgálaton található.

 

Nagyon fontos kiemelni, hogy a két kedvezmény együttesen nem vehető igénybe, csak külön-külön! A kedvezményt minden esetben igényelni kell!

(Pest Megyei Kormanyhivatal)

Webáruházakat ellenőriztek Pest megyében »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.07.25. 09:22
A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztályának munkatársai „Az online értékesítés fogyasztóvédelmi szempontú ellenőrzése” elnevezésű országos témavizsgálat keretében 2018. január 1.- 2018. június 25. közötti időszakban összesen 31 klasszikus webáruházat ellenőriztek. A vizsgált webáruházak közül 30 esetben tártak fel valamilyen jogsértést, amely közel 97%-os kifogásolási arányt jelent.

 

Az ellenőrzés során a hatóság azt vizsgálta, hogy az üzemeltetők teljesítik-e a vonatkozó jogszabályokban előírt előzetes tájékoztatási kötelezettségüket, többek között a szolgáltató beazonosíthatóságát szolgáló adatokra, a szerződéskötés feltételeire, a szerződés tárgyára és a szerződés teljesítésére vonatkozóan, továbbá a panaszkezelés módjáról, a kellék-, és termékszavatosságról, jótállásról, valamint a fogyasztót megillető elállási jogról teljes körű tájékoztatást nyújtanak-e.

 

A tapasztalatok szerint a vizsgált honlapokat üzemeltetők még mindig nem alkalmazkodtak teljes mértékben a 2014. június 13. napján hatályba lépett jogszabályi változásokhoz. A webshopok közel fele a korábbi, már hatályon kívül helyezett kormányrendelet rendelkezései alapján nyújtott tájékoztatást a fogyasztóknak, több esetben pedig a fogyasztók hátrányára is megállapítottak szerződéses feltételeket.

A legjellemzőbb hibák, hiányosságok az elállási jog gyakorlásának feltételeiről szóló tájékoztatások, és az egyéb tájékoztatási követelmények (pl. szavatosságról, jótállásról, panaszkezelési módról, illetve jogorvoslati lehetőségekről szóló tájékoztatások) tekintetében kerültek megállapításra.

A vállalkozások több esetben arról nyújtottak tájékoztatást, hogy:

• elálláskor a termék csak az eredeti csomagolásban, és az eredeti számlával küldhető vissza,

• elállás esetén a termék kiszállításának költségét a fogyasztó számára nem fizetik vissza,

• a fogyasztónak visszajáró összeget, utánvételes (készpénzben történő) fizetés esetén nem a fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza, hanem banki átutalással rendezi.

Ezeken felül előfordult, hogy az üzemeltetők olyan feltételeket is kikötöttek, miszerint az elállás kizárólag egy előre meghatározott formanyomtatványon gyakorolható, elálláskor a visszatérítendő összegből bizonyos összeg kötbérként levonásra kerül, az elállást a csomagolás felbontása vagy a termék használatba vétele kizárja.

Összegezve elmondható, hogy továbbra is szükséges a fokozott hatósági jelenlét az e-kereskedelem területén, ugyanakkor pozitívumként értékelendő, hogy a legtöbb esetben a vállalkozások együttműködtek a hatósággal és önként kijavították az észlelt hibákat.

Kalandparkokat ellenőriztek a fogyasztóvédők »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.07.20. 11:47
Kalandparkokat ellenőriztek a fogyasztóvédők
Kalandparkok mutatványos berendezéseit ellenőrizte a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya. A tavalyi évekhez hasonlóan a hatóság munkatársai az idei évben ismét hatósági ellenőrzés alá vonták a Pest megyében üzemelő kalandparkokat. A vizsgálat elsősorban a kalandparkokban üzemelő kötélpályákat, valamint mászó-falakat ellenőrizte.

Kalandparkok mutatványos berendezéseit ellenőrizte a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya. A tavalyi évekhezhasonlóan ahatóság munkatársai az idei évben ismét hatósági ellenőrzés alá vonták a Pest megyében üzemelő kalandparkokat. A vizsgálat elsősorban a kalandparkokban üzemelő kötélpályákat, valamint mászó-falakat ellenőrizte.

Az ellenőrök 10 kalandparkban vizsgálták, hogy a berendezések rendelkeznek-e megfelelőségi tanúsítvánnyal, valamint üzemeltetési naplókkal, továbbá ezeknek vezetése megfelelő-e. A hatóság vizsgálta továbbá, hogy a berendezéseken feltüntetésre kerültek-e a vonatkozó jogszabály által előírt adatok, köztük a berendezés terhelhetősége, vagy az egyszerre azon tartózkodó emberek száma. A helyszíni ellenőrzések során vizsgálati szempont volt az is, hogy a berendezéseket kezelő személyek rendelkeznek-e olyan – feljogosított szervezetek által kiállított – igazolványokkal, melyek igazolják, hogy őket a berendezések biztonságos üzemeltetésére kioktatták.

A fogyasztóvédők, a 10 ellenőrzött üzemeltető közül 3 esetében tapasztalták, hogy a berendezések üzemeltetése nem felel meg a jogszabályi előírásoknak. A tavalyi évhez képest csökkent ugyan a kifogásolási arány, azonban idén is előfordult olyan eset, hogy hatályos megfelelőségi tanúsítványok nélkül kezdték meg a kalandpark, valamint a mászó-fal üzemeltetését. Az ilyen esetekben a hatóság a kalandpark, valamint a mászó-fal üzemeltetését-ideiglenesen betiltotta.Egy esetben tapasztalta a hatóság azt, hogy a vállalkozás nem tudta igazolni, a hamarosan hatályát vesztő megfelelőségi tanúsítvány megújítását .

A fenti két esetben a fogyasztóvédők utóellenőrzést fognak végezni annak érdekében, hogy a berendezéseke ta vonatkozó jogszabályok szerint üzemeltessék.

A hatóság a nyár folyamán egyéb témavizsgálatok keretében ellenőrzi továbbá az állandó és utazó jelleggel üzemeltetett mutatványos berendezések (pl. légvárak, dodzsemek, gokartok stb.), valamint az aquaparkokban üzemeltetett vízi csúszdák üzemeltetési feltételeit.

Összességében elmondható, hogy a fokozott ellenőrzések hatására csökkent a jogsértések aránya, azonban a fenti esetekből is látszik, hogy az ellenőrzéseket a jövőben is folytatni kell.

 

Fogyasztóvédelmi ellenőrzések a fiatalkorúak védelmében »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.07.18. 11:50
A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya kiemelt figyelmet fordít a fiatalkorúak egészséges testi, lelki, szellemi és erkölcsi fejlődésének védelmére, amely össztársadalmi érdek.

A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya kiemelt figyelmet fordít a fiatalkorúak egészséges testi, lelki, szellemi és erkölcsi fejlődésének védelmére, amely össztársadalmi érdek.

Évről évre visszatérő jelleggel vizsgálják a fogyasztóvédelem munkatársai a fiatalkorúak védelmét szolgáló jogszabályi rendelkezések betartását az egész éven át tartó témavizsgálat keretében. A 18. életévüket be nem töltött személyek megóvása érdekében elengedhetetlen a fiatalkorúak dohánytermékekkel és alkoholtartamú italokkal történő kiszolgálásának ellenőrzése, így ezt a hivatal munkatársai visszatérően elvégzik.

A legutóbbi ellenőrzések alapján a kifogási arány 80%-os volt. A Nemzeti Dohányboltokban tartott ellenőrzések alapján a fiatalkorú közreműködő személyek dohánytermékkel történő kiszolgálási aránya 50%-os, a vendéglátó-ipari egységekben, valamint a kereskedelmi egységekben a kiszolgálási és kifogásolási arány 100%-os volt.

A Hatóság a szúrópróbaszerű ellenőrzések során összességében 850.000 Ft fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki, a Nemzeti Dohányboltokat üzemeltető vállalkozások esetében esetenként 30 napra megtiltotta a dohánytermékek forgalmazását.

A mobil kormányablak busz legfontosabb szolgáltatásai »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.07.09. 15:01
A mobil kormányablak busz legfontosabb szolgáltatásai
A legfontosabb ügytípusok a kormányablak busz szolgáltatásai közül

Személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézés:

• személyazonosító igazolvány (eSZIG) ügyintézés;• útlevél ügyintézés;• vezetői engedélyekkel kapcsolatos ügyintézés;• elveszett, eltulajdonított személyi okmányok pótlása, megrongálódott személyi okmányok cseréje;• parkolási igazolvány ügyintézés (kérelmek átvétele);• lakcímbejelentéssel kapcsolatos ügyintézés;• NEK adatlap (regisztráció).

Gépjármű-ügyintézés:

• járművek forgalomba helyezése (kizárólag személygépkocsi, tehergépkocsi és motorkerékpárra kiadható rendszámok esetén);• járművek forgalomból történő kivonása;• jármű üzembentartói és tulajdonjogának változásával kapcsolatos ügyintézés;• közúti közlekedési nyilvántartás adattartalmát képező adatok változtatása;• elveszett, eltulajdonított rendszámtábla (kizárólag személygépkocsi, tehergépkocsi és motorkerékpárra kiadható rendszámok), forgalmi engedély, törzskönyv pótlása;• megrongálódott, forgalmi engedély, törzskönyv cseréje;• származás ellenőrzés iránti kérelmek átvétele.

Egyéb feladatok

• adatszolgáltatás a személyi adat- és lakcímnyilvántartásból, a járműnyilvántartásból, a vezetői engedéllyel kapcsolatban, illetve az előéleti pontrendszer nyilvántartásból (kérelmek átvétele, illetve az adatszolgáltatás teljesítése postai úton 8 napon belül);• adatletiltási kérelmek átvétele;• egyéni vállalkozói ügyek intézése;• ügyfélkapu regisztráció;• Rendelkezési Nyilvántartás szolgáltatásainak igénybevétele;• Telefonos Azonosítás szolgáltatás ügyfél-regisztráció;• Időszaki Értesítés Szolgáltatás igénylése.

(Pest Megyei Kormanyhivatal)

Guruló ügyfélszolgálat Albertirsán »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.07.09. 14:31
Guruló ügyfélszolgálat Albertirsán
Több mint félszázan keresték fel múlt pénteken Albertirsán a Pest Megyei Kormányhivatal mobil kormányablak buszát. A guruló ügyfélszolgálaton a legtöbben személyi igazolvány és lakcímkártya ügyintézését kérték.

Sikeres volt a kormányablak busz kitelepülése Albertirsára, ahol július 6-án vehették igénybe a mobil kormányablak szolgáltatásait az ügyfelek. Megállás nélkül, folyamatosan dolgoztak a kormányablak busz munkatársai a nap folyamán. 31 ügyfél személyi igazolvány és lakcím ügyintézését kérte, négyen vezetői engedélyt igényeltek, többen jelentek meg gépjármű-ügyintézésre, és hat esetben intézkedtek a kormányhivatal munkatársai ügyfélkapu-regisztrációban is.

A kormányablak buszban többek között személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre van lehetőségük helyben az ügyfeleknek. A kisbuszban a diákigazolványhoz szükséges NEK adatlap is igényelhető és ügyfélkaput is lehet nyitni.

A tervek szerint a Pest Megyei Kormányhivatal kormányablak mobil ügyfélszolgálata járni fogja megyét, a nyáron találkozhatunk majd vele a megyei fesztiválokon, és számos megyei rendezvényen.

(Pest Megyei Kormanyhivatal)

KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

ITT SZÁMÍTHAT MA
SEBESSÉGMÉRÉSRE

Traffipax

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.036 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 7843949 | Ebben a hónapban: 126398 | Ma: 382 | jelenleg: 8 | Statisztika