ENGLISH DEUTSCH
Ma 2018. augusztus 17. péntek, Jácint napja van. - Holnap Ilona napja lesz. Az időjárás most: 22 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Mai mozi műsor

15:45 Huszárik Zoltán terem
Skate Kitchen

Jegyfoglalás »

 
16:00 Patkós Irma terem
Luis és a Zűrlények

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
Nem vagyok boszorkány

Jegyfoglalás »

 
18:00 Patkós Irma terem
A kém, aki dobott engem

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Szoba gyerekkel kiadó

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
Meg - az őscápa

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Hír, program, komment

Legszebb kerteket és rajzokat díjazták

2017.10.12. 15:43 Rovat: Közélet
Legszebb kerteket és rajzokat díjazták

A legszebb kerteket és legjobb rajzokat is díjazta az önkormányzat. A Szebb virágosabb Cegléd mozgalom keretében több kategóriában hirdettek eredményt, de Cegléd újra csatlakozott az országos konyhakert programhoz is. Ott normál és mini kategóriában hirdettek eredményt.

További képek ITT »

A Környezetszépítési Programot már 9. éve hirdetik meg a városban. Minden évben egyre többen szépítik, építik városunk képét. A szebb, virágosabb Ceglédért mozgalom kapcsán több ezer palántát osztottak ki a város, hogy ezzel segítse a kertszépítők munkáját. De nem csak társasházak, balkonok, intézmények is sorra szépülnek.

 

Takáts László,  polgármester:  - És köszönöm az intézmények segítségét, mert ezeken a helyeken a kert kialakítása közösségformáló erején túl a mindennapok feszültségeit is oldják a kicsinosított virágos kertek. Köszönöm azt az aktív részvételt, ami már az egynyári palánta kiosztásától kezdve érezhető volt önökön, az eredményeket pedig a városban járva sok helyen csodálhattuk a nyár folyamán.

 

A polgármester külön megköszönte a fiatalok lelkesedését, mert a rajzpályázatra érkezett alkotások azt mutatják, hogy a jövőben is számíthatnak rájuk, van utánpótlás kert és környezetszerető emberekből. A program sikeréről beszélt a Várvag Kft megbízott főkertésze is.

 

Hervai Gergő,  megbízott főkertész: - Bízom benne, hogy a lelkesedés és az odaadás nem hanyatlik és a jövő évben is egyre többen fognak jelentkezni ezekre a szép programokra. És az is nagyon fontos, hogy egyre többen vegyék ki a részüket az önkormányzat azon serénykedéséből, hogy minél több közterületet tudjunk virágosítani, megművelni és csodaszéppé tenni.

 

A konyhakert mozgalomban 2 kategóriában versenyezhettek a résztvevők. Normál kategóriában  Jenei Zsuzsanna és Madar Lajos kertje nyert. Ők részt vettek Magyarország Legszebb Konyhakertek  Országos megmérettetésen is ahol Normál kategóriában országos I. helyezést értek el  A mini kategóriában a  Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola vehette át az első helyezettnek járó díjat. A Szebb virágosabb Cegléd mozgalom kapcsán is több kategóriában versenyeztek a résztvevők. A családi házak közül Kucsora Tamásnéét ítélte legszebbnek a zsűri  A balkonok közül Varga Kataliné lett a legszebb. A programhoz kapcsolódva az alpolgármester is arra bíztatott mindenkit, szépítse környezetét, hiszen ez mindenki számára jó és hasznos.

 

Hegedűs Ágota, alpolgármester: - Én azt szeretném, ha minden utcában minden előkertben kihasználnák a lehetőséget. Ha fű, akkor legyen levágva. A föld, akkor legyen beültetve. Az lenne a célunk, hogy mindenhol a környezetünkben rendezettség legyen.

 

Most adták át az intézményi kategória díjait is, első a  Pesti úti Óvoda  lett. A társasházak közül a Jászberényi út 7. lett az első.   A Legvirágosabb utca pedig a Nótás utca lett   Az örökbefogadási program fődíját és a vándorserleget pedig a Cegléd és Térsége Ipartestület  vezetője vehette át. De gyönyörű rajzokat is láthattak az ünneplők. Hiszen a Mi parkunk, mi kertünk rajzpályázatra több mint 150 rajz érkezett.  A gyerekeket, fiatalokat is díjazták az ünnepségen.  De az alpolgármester versenyen kívül is átadott két díjat. Kisfaludi István és Nagy Gábor szépítő munkáját ismerték el az ajándékkal.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 5/2
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés

ITT SZÁMÍTHAT MA
SEBESSÉGMÉRÉSRE

Traffipax

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2018. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.115 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 7843959 | Ebben a hónapban: 126408 | Ma: 392 | jelenleg: 10 | Statisztika