ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. április 19. péntek, Emma napja van. - Holnap Konrád, Tivadar napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

PÁLYÁZAT

 

Pályázat a Cegléd 1633/7, 1633/10 és 1629/7 helyrajzi számú ingatlanok együttes értékesítésére

Pályázati kiírás

 

A Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Cegléd Város Önkormányzatának vagyongazdálkodásról szóló 15/2013. (V. 2.) önkormányzati rendelete (a továbbiakban: Ör.) értelmében rá ruházott jogkörénél fogva az Ör. 2. mellékletének 2.1. a) pontja és 2.2 b) pontja szerinti zártkörű pályázati eljárást hirdet a Cegléd 1633/7, 1633/10 és 1629/7 helyrajzi számú ingatlanok együttes értékesítésére.

 

A pályázatot kiíró szerv megnevezése: Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Városüzemeltetési Iroda Cegléd Város Önkormányzatának megbízásából

 

A pályázatot kiíró szerv székhelye: Cegléd, 2700 Kossuth tér 1.

 

A pályázat célja: Cegléd 1633/7, 1633/10 és1629/7 helyrajzi számú ingatlanok együttes értékesítése elsősorban nagy foglalkoztatási hatású, jelentős exportpotenciállal rendelkező, a szinergikus hatásokra tekintettel a város és a térség gazdasági-társadalmi szövetéhez igazodó profilú vállalkozás munkahelyteremtő beruházása céljából. A pályázással ajánlattevő kifejezetten vállalja, hogy az együttesen értékesített ingatlanok valamelyikén az adásvételi szerződés megkötésétől számított három éven belül munkahelyteremtéssel járó, helyi adóbevételt generáló beruházást hajt végre.

 

A pályázat jellege: zártkörű

 

A pályázati fordulók száma: 1

 

Pályázó nevének kezelése az ajánlattétel során: ajánlattevő nevének megjelölésével pályázhat

 

A pályázat tárgya: 1633/7, 1633/10 és a 1629/7 helyrajzi szám alatti, művelési ág szerint kivett beépítetlen ingatlanok.

Övezeti besorolásuk

1633/7: Gip-2, Ev

1633/10: Gip-2

1629/7: Gip-2

Az ajánlattevőknek szükséges figyelembe venniük, hogy az ingatlanok tekintetében jelentős értékbefolyásoló tényezők fejtik ki hatásukat. Az ingatlanok részletes ismertetését és a forgalmi értékbecslések irányadó összegeit a kiíró szerv ajánlattevők részére előre egyeztetett időpontban személyesen biztosítja.

 

Az ajánlatok benyújtásának helye és módja: postai úton zárt borítékban a "Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Városüzemeltetési Iroda 2701 Cegléd, Pf.85." címzéssel ellátva vagy személyesen előre egyeztetett időpontban zárt borítékban a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Városüzemeltetési Iroda 2700 Cegléd, Kossuth tér 1. szám alatti hivatali helyiségében.

 

Az ajánlatok benyújtásának határideje: 2015. február 20. 13:00 óra. Postai úton történő ajánlattétel esetén a benyújtás időpontja a postai bélyegzőn szereplő időpont.

 

Az ajánlati kötöttség időtartama: az ajánlatok benyújtásának határidejétől számított 60 naptári nap.

 

A pályázati eljárásra vonatkozó információszerzés helye, ideje, kapcsolattartási adatai: Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Városüzemeltetési Iroda 2700 Cegléd, Kossuth tér 1. szám alatti hivatali helyisége előre egyeztetett időpontban.

Kapcsolattartó neve: Dr. Nagy Lajos aljegyző

Telefonszáma: 53-511-421

E-mail címe: nagy.lajos@cegledph.hu

 

A pályázat bírálati szempontrendszere

Az ajánlatok értékelési szempontja az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztása. A részletes bírálati szempontrendszer megtalálható a pályázati kiírás 1. számú mellékletében

 

A fair ajánlatok követelménye és a gazdasági körülmények méltányossági szempontú figyelembe vétele

Amennyiben a pályázás, az adásvétel, a beruházás vagy a működés folyamata alatt bebizonyosodik, hogy a pályázó megalapozatlan illetve hamis adatot szolgáltatott és az így szolgáltatott adatok az ajánlatok sorrendjét befolyásolták, miközben a beruházás a vállalt paraméterekkel ellehetetlenül, úgy az értékesített ingatlan tulajdonjoga visszaszáll az önkormányzatra. Amennyiben ez az eset nem rosszhiszeműen, hanem a gazdasági körülmények megváltozásának elkerülhetetlen hatásai miatt a pályázati eredményhirdetést követő fél éven belül történik, úgy az eladó a vételár 100 százalékát, amennyiben fél évet meghaladóan, de egy évnél nem később következik be, úgy eladó a vételár 50 százalékát visszautalja vevő részére. Egy éven túli esetben vevő részére eladó nem fizeti vissza a vételárat.

 

Utókövetés

A nyertes pályázó a kiíró illetve az általa meghatározott szervezeti egység részére a pályázatban vállalt kötelezettségek teljesítéséről évente beszámolót küld minden év december 15-ig.

 

Egyéb szabályok

A kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatot – akár indokolás nélkül is – eredménytelennek minősítse.

Cegléd Város Önkormányzatának városfejlesztési stratégiai érdekeinek védelmében főszabály szerint amennyiben a nyertes pályázó (vevő) által kifizetett vételár az ingatlanra készült értékbecslés szerinti forgalmi értéknél alacsonyabb, de a vevő a pályázatában szereplő egyéb részszempontokban meghatározott vállalásait nem teljesítette a szerződés megkötésétől számított 3 éven belül, úgy az értékesített ingatlan tulajdonjoga visszaszáll az önkormányzatra és az eladó nem fizeti vissza a vételárat.

 

A pályázatra benyújtott ajánlatnak tartalmaznia kell az ajánlattevő részletes és jogilag kötelező erejű nyilatkozatát arról, hogy a pályázati kiírásban foglaltakat, különösen a vételár, vagy díj megfizetésének módját és határidejét elfogadja.

A pályázati eljárásra vonatkozó további szabályok megtalálhatóak az Ör.-ben és mellékleteiben, amelyek a www.cegled.hu weboldalon nyilvánosan is elérhetőek. Elérési út: www.cegled.hu -> Önkormányzat -> Rendeletek.


Letölthető nyomtatványok:

Küldés E-mailbenElküldöm egy ismerősnek       NyomtatásNyomtatás      



KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.073 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 28934355 | Ebben a hónapban: 277554 | Ma: 16024 | jelenleg: 5 | Statisztika