ENGLISH DEUTSCH
Ma 2021. július 27. kedd, Olga napja van. - Holnap Szabolcs napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Mai mozi műsor

19:45 Huszárik Zoltán terem
Becsúszó szerelem

Jegyfoglalás »

 
20:15 Patkós Irma terem
Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

VÁROSI SPORTLÉTESÍTMÉNYEK


Cegléd Város Önkormányzatának tulajdonában jelenleg az alábbi sportcélú ingatlanok vannak:

 

GÁL JÓZSEF SPORTCSARNOK

Cím: 2700 Cegléd, Rákóczi út 33.

Befogadóképesség: rendezvénytől függően 700-1600 fő

Felhasználási forma: Összesen négy szakosztály használta az elmúlt években folyamatosan utánpótlás és felnőtt sportcsapat edzéseire, mérkőzéseire. Leginkább a versenysport számára hasznos, de a benne található sportvállalkozáson keresztül a szabadidősportolókat is kiszolgálja. Ezen felül a város legnagyobb rendezvényterme, rendszeresen biztosít helyet kiállításoknak, koncerteknek, szalagavatóknak a sport mellett.

Körülmények: Jelenleg teljes átépítés alatt van, melynek keretén belül a tervek szerint egy munkacsarnok és egy versenycsarnok épül a korábbi helyén, amely másfél év alatt készülhet el.

 

VÁROSI TEKE PÁLYA

Cím: 2700 Cegléd, Teleki u. 10/a.

Befogadóképesség:

Felhasználási forma: Jelenleg a szabadidősport esetében van aktív használatban, hetente kerülnek benne megrendezésre a forintos gurítások, illetve a Városi Teke Bajnokság. Az NB I-es felnőtt csapat a bajnoki mérkőzéseit évek óta nem tudja hazai pályán játszani.

Körülmények: A pályák több helyen baleset veszélyesek, teljes felújításra szorulnak. Jelen állapotában nem alkalmas versenysport megrendezésére. A tervekben szerepel, hogy ha lehetőség adódik rá, akkor az újonnan épülő sportcsarnokban egy új tekepálya is helyet kapjon.

 

TERMÁLFÜRDŐ

Cím: 2700 Cegléd, Fürdő út 27-29.

Befogadóképesség:

Felhasználási forma: Szerepe a turizmusban jelentős. A területén található sportpályák alkalmasak a szabadidősportolásra is.

Körülmények: Jelenleg egy homokos strandfoci és két strandröplabda pálya, valamint egy úszásra és vízilabdázásra alkalmas medence található a fürdő területén. A fejlesztése egy szabadtéri fitnesz parkkal, asztalitenisz asztallal, lábtenisz pályával, vagy Teqball asztallal indokolt lenne.

 

 

HORGÁSZ TANYA

Cím: 2700 Cegléd, Harcsa u., hrsz. 9003.

Befogadóképesség: -

Felhasználási forma: A szabadidősportban megjelenő horgászat számára alkalmas terület a 2-es számú horgásztó mellett található.

Körülmények: A tavon horgászni csak a szükséges engedéllyel és a bérlet, vagy napijegy megváltásával lehetséges. A horgászni vágyók számára bérlésre alkalmas az épület és a körülötte lévő terület, ahol még egy ping-pong asztal is található. Nem a legkorszerűbb, de bérbeadáshoz alkalmas ingatlan.

 

CSEMŐI VADÁSZHÁZ

Cím: 2173 Csemő, 0221/4. hrsz.

Befogadóképesség: -

Felhasználási forma: A környező területen kiváló nordic walking túrákat, terepfutást lehet szervezni. Megfelelő központi helyszín lehet iskolai, óvodai sportesemények lebonyolításához, melynek fő célja a környezettel, természettel való kapcsolat megteremtése. Például: mezei futás, tájékozódási verseny

Körülmények: A hangulatos környezetben álló vadászház, 5 külön bejáratú szobával (összesen 21 férőhellyel), zuhanyzós fürdőszobákkal, konyhával, 40-50 fő befogadására alkalmas étkezővel, terasszal áll rendelkezésre.

 

ZSENGELLÉR GYULA SPORTTELEP

Cím: 2700 Cegléd, Malomtó szél 33.

Befogadóképesség: 800 fős lelátó

Felhasználási forma: A versenysport és a szabadidősport számára is alkalmas helyszín. Itt találhatók a labdarúgó szakosztály által használt labdarúgó pályák és központi épület, a nem a város üzemeltetésében lévő Ungvári Miklós Judo Központ és hamarosan elkészül a megújult birkózó csarnok is.

Körülmények: A sporttelepen jelenleg egy 800 férőhelyes fedett lelátóépület, benne 10 öltözővel, konferencia, tanfolyam megtartására alkalmas teremmel, egy konditeremmel és négy irodával található. Az épület a Ceglédi VSE TAO beruházásán keresztül készült el, de a város önkormányzata üzemelteti, ahogy a mellette található 3 nagy méretűfüves, 1 nagy méretű (105x68m) műfüves és 1 kis méretű (40x20m) műfüves pályát is. A CVSE beruházásaink köszönhetően a pálya alkalmas másodosztályú labdarúgó bajnoki mérkőzések és utánpótlás válogatott labdarúgó mérkőzések megrendezésére is. A pályákat a szabadidősportoló amatőr labdarúgók is gyakorta bérlik ki.

A sporttelepen található még 4 tenisz pálya, az Ungvári Miklós Judo Központ, valamint az építés alatt álló birkózó csarnok. Valamint a tervek szerint itt épülhet meg egy 8 sávos fedetlen atlétikai pálya is a Magyar Atlétikai Szövetség támogatásával, melynek munkálatai 2021-ben kezdődhetnek meg.

Itt található még a 2020-ban Hegedűs László sokszoros országos bajnok trial sportoló által létrehozott trial edzőpálya. De egy közös együttműködési lehetőségnek köszönhetően, akár pályázati úton egy még komolyabb trial pálya is kialakításra kerülhet.

 

CEGLÉDI SPORTMÚZEUM

Cím: 2700 Cegléd, Gubody u. 9.

Befogadóképesség: -

Felhasználási forma: Bejelentkezés alapján, egyeztetett időpontban megtekinthető.

Körülmények: Magyarország első vidéki sportmúzeuma a Ceglédi Értéktár része. Elsősorban a város sportjának fejlődését követi a XIX. század derekától napjainkig, immáron 28 éve. Páratlan gyűjteménnyel rendelkezik, hazánk ismert és elismert sportolói, sportvezetői csodálattal tekintenek rá. Jelenleg két nagyobb és két kisebb teremmel rendelkezik. Magyar László a Sportmúzeum vezetője évek óta dolgozik a helyszín felújításán, elkészült tervekkel rendelkezik, a felújítás azonban egyelőre várat magára. A sportmúzeum felújítása és folyamatos karbantartása a város fontos feladata.


KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.057 másodperc alatt készült el. | Copyright 2021 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 17164240 | Ebben a hónapban: 225342 | Ma: 7823 | jelenleg: 2 | Statisztika