ENGLISH DEUTSCH
Ma 2019. május 22. szerda, Júlia, Rita napja van. - Holnap Dezső napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Mai mozi műsor

20:00 Patkós Irma terem
John Wick: 3. felvonás - Parabellum

Jegyfoglalás »

 
20:00 Huszárik Zoltán terem
Erdei boszorkány – Tűzpróba

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő

Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő

A fürdő Cegléd Észak-Nyugati határában Budapest irányába a város központjától mintegy 7 km-re helyezkedik el. Mind közúton (4. sz. főútról), mind vasúton (Budapest-Záhony, Budapest-Szeged vonal) jól megközelíthető. A budapesti nemzetközi repülőtér 50 km. A város kiemelkedő termális ásványvíz adottságainak köszönhetően 2003-ban zöldmezős beruházásként valósulhatott meg a projekt. A nátriumkloridos-hidrogénkarbonátos jódos termálvízkészlet mozgásszervi, reumatikus, krónikus gyulladások, emésztőszervi, bőrgyógyászati panaszok kezelésére kiváló. A gyógyulni vágyók az egészségbiztosítási pénztár támogatásával is igénybe vehetik a fürdő szolgáltatásait. Egész évben nyitva áll a gyógyulni és fürdőzni vágyók előtt a háromszintes termálépület. Szakmailag felkészült személyzet, gyógy- és wellnessmasszázs, szauna, tornaterem, valamint élménymedence, gyermekmedence, ülőmedencék állnak a vendégek rendelkezésére. Súlyfürdő, gyógytorna medence, tangentorkádak, fizikoterápia is várja a gyógyulni vágyókat. A kültéri részen további négy medence, sportpályák, játszótér, és vendéglátó egységek szolgálják a látogatók igényeit a nyári időszakban, melyek mellett elegendő hely kínálkozik a gyönyörűen parkosított területen a szabadtéri kikapcsolódáshoz. A kulturális, animációs és sport programok a rendszeres éjszakai fürdőzés mind-mind a vendégek kedvét keresik. A fürdővel kapcsolatban elsődleges fejlesztési célunk az egész éves üzemeltetést biztosító vízfelület növelése (fedett uszoda, tanmedencék, gyógymedencék).

A fürdő Cegléd Észak-Nyugati határában Budapest irányába a város központjától mintegy 7 km-re helyezkedik el. Mind közúton (4. sz. főútról), mind vasúton (Budapest-Záhony, Budapest-Szeged vonal) jól megközelíthető. A budapesti nemzetközi repülőtér 50 km. A város kiemelkedő termális ásványvíz adottságainak köszönhetően 2003-ban zöldmezős beruházásként valósulhatott meg a projekt. A nátriumkloridos-hidrogénkarbonátos jódos termálvízkészlet mozgásszervi, reumatikus, krónikus gyulladások, emésztőszervi, bőrgyógyászati panaszok kezelésére kiváló. A gyógyulni vágyók az egészségbiztosítási pénztár támogatásával is igénybe vehetik a fürdő

Területe: 38039 m²

Nyári befogadóképesség: 2 636 fő

Téli befogadóképesség: 350 fő

Vízellátás: saját vízmű (2 db termálvizes kút, 2 db hideg vizes kút), átállási lehetőség a városi vízellátásra

Szennyvízelvezetés: a kommunális szennyvizet a városi szennyvíztisztító-, a használt termálvizet a csónakázó tó fogadja.

Csapadékvíz-elvezetés: zárt rendszerű, befogadó a csónakázó tó

Villamos energia: országos hálózatról

Földgázellátás: országos hálózatról

Közlekedés: Rendelkezésre áll megfelelő számú parkolóhely, olaj és iszapfogóval ellátva, de a bekötőutak felújítására, illetve új utak építésére van szükség.

Ceglédi Termálfürdő Üzemeltető Kft.

Cegléd, Fürdő út 27-29.

Tel.: +36 53 505 000 Fax: +36 53 505 009

E-mail: info@cegleditermal.hu

Internet: www.cegleditermal.hu


KÖZÉRDEKŰ ADATOK CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL E-Ügyintézés Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)