ENGLISH DEUTSCH
Ma 2017. május 1. hétfő, Fülöp napja van. - Holnap Zsigmond napja lesz. Az időjárás most: 6 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Mai mozi műsor

15:15 Huszárik Zoltán terem
Halálos iramban 8.

Jegyfoglalás »

 
15:30 Patkós Irma terem
Énekelj!

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
1945

Jegyfoglalás »

 
18:00 Patkós Irma terem
A Kör

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
A tökéletes gyilkos

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
Bye Bye Man - A rettegés neve

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

A PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL HÍREI

12345678910
oldal:1/53 bejegyzés:10/522

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Pest megyében »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.04.28. 14:11
Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Pest megyében
Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. május havi elérhetőségeiről.

 

A kinagyított mellékletet a Kapcsolódó Anyagok alól töltheti le a jobb oldalon.

Tájékoztatás cipő - és textilvizsgálatról »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.04.27. 11:22
Tisztelt Érdeklődők, kedves Fogyasztók! A fogyasztóvédelmi hatóság kijelöléséről szóló 387/2016. (XII. 2.) Kormányrendelet alapján a Pest Megyei Kormányhivatal kizárólag a fogyasztó kérésére lábbeli- és textilruházati termékekkel kapcsolatos minőségi kifogással összefüggő igény érvényesítéséhez díjazás ellenében szakvéleményt ad ki.

Tisztelt Érdeklődők, kedves Fogyasztók!A fogyasztóvédelmi hatóság kijelöléséről szóló 387/2016. (XII. 2.) Kormányrendelet alapján a Pest Megyei Kormányhivatal kizárólag a fogyasztó kérésére lábbeli- és textilruházati termékekkel kapcsolatos minőségi kifogással összefüggő igény érvényesítéséhez díjazás ellenében szakvéleményt ad ki.

Tájékoztatjuk a fogyasztókat, hogy a szakértői vélemény nem kötelező érvényű, sem a fogyasztóra, sem pedig a forgalmazóra nézve, az csak a polgári peres eljárást megelőző megegyezést szolgálhatja. A szakvélemény megrendelésének csak akkor lehet vitarendező hatása, ha a forgalmazó annak megállapításait elfogadja, és a minőségi kifogás rendezésekor azt figyelembe veszi, ezért a szakértői vizsgálatot megelőzően célszerű egy megállapodást kötni a kereskedővel, melyben rögzítik, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal által kiadott szakértői véleményt a felek magukra nézve kötelezőnek fogadják el, figyelemmel arra, hogy a további jogviták elkerülhetőek legyenek.

A lábbeli- és textilruházati termékeket a fogyasztók a Pest Megyei Kormányhivatalhoz eljuttathatják postán, illetve személyesen is hétfőn 9-12 óráig, szerdán 12-16 óra között.Cím: Pest Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Főosztály,1088 Budapest, József krt. 6.Szakértői díj termékenként: (7.781 Ft + 27% ÁFA) 9.882 Ft. A szakértői díj befizetése kizárólag postai csekken vagy átutalással történhet. A helyszínen sem készpénzes, sem kártyás fizetésre nincs lehetőség.A szakértői vizsgálathoz az alábbiak szükségesek:

kifogásolt termék,a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet alapján kiállított jegyzőkönyv,a termék vásárláskor kapott használati-kezelési útmutató.

A szakértői vizsgálat megkezdése kizárólag a vizsgálati díj beérkezését követően történik.Postán beérkezett csomagot utánvéttel küldünk vissza.A Pest Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Főosztálya kizárólag a fogyasztó kérésére végez reklamációs vizsgálatot. A vállalkozásoktól postán beérkezett csomagokat vizsgálat nélkül utánvéttel visszaküldjük!

Támogatás álláskeresőknek, hogy vállalkozóvá váljanak »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.04.26. 11:06
Támogatás álláskeresőknek, hogy vállalkozóvá váljanak
Vissza nem térítendő támogatást ad az állam azoknak a munkakeresőknek, akik olyan vállalkozást indítanak, amelyben saját magukat foglalkoztatják – hangsúlyozta Tarnai Richárd egy munkaerőpiaci fórumon. Pest megye kormánymegbízottja kiemelte, a pályázatokat két „turnusban” április 1-je és május 30-a, valamint augusztus 1-je és augusztus 31-e között lehet benyújtani a források erejéig.

A támogatás célja, hogy azok az álláskeresők, illetve rehabilitációs ellátásban/járadékban részesülő személyek segítése, akik önmaguk foglalkoztatását kizárólag egyéni vállalkozás keretében, gazdasági társaság tagjaként, vagy mezőgazdasági őstermelőként oldják meg – mondta Tarnai Richárd.

A vállalkozás indítását elősegítő támogatásnak két formája van. Az egyik, hogy pályázatot lehet benyújtani a kormányhivatalhoz, és sikeres pályázat esetén 2 millió forint összeghatárig kamatmentes tőkejuttatást kaphat a pályázó vissza nem térítendő formában. A másik, hogy kérelmet kell benyújtani, és sikeres kérelmezés esetén maximum 6 hónap időtartamra, havonta a kötelező legkisebb munkabér összegéig terjedő, vissza nem térítendő támogatáshoz lehet jutni. A pályázatok és a kérelmek csak külön-külön nyújthatók be Pest megyében.

A támogatás nyújtásának alanyi feltételei:

 

aki álláskereső,és amennyiben kamatmentes tőkejuttatásra nyújt be pályázatot, a járási hivatal legalább egy hónapja álláskeresőként nyilvántartja, vagy aki rehabilitációs ellátásban vagy rehabilitációs járadékban részesül, ésaki önmaga foglalkoztatását – munkaviszonyon kívüli tevékenységgel, egyéni vállalkozás keretében, vagy gazdasági társaságszemélyesen közreműködő tagjaként, vagy a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 3. § 18. pontjában meghatározott mezőgazdasági őstermelőként oldja meg.

 

Vissza nem térítendő kamatmentes tőkejuttatás nyújtása esetén a támogatás egyes feltételei:

 

a beruházás bruttó költségének legalább 20%-át elérő saját forrás megléte,3 éves üzleti terv elkészítése,köztartozásmentesség igazolása.

 

Tarnai Richárd a támogatási forma tapasztalatairól elmondta, az elmúlt évek során növekedett mind az igénylők, mind a támogatottak létszáma. 2015-ben 27 pályázat érkezett be álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás igénybevételére, és keretében 29 millió forint került kifizetésre. 2016-ban már 69-en pályáztak a támogatásokra, és 87 millió forinttal segítette az állam álláskeresők vállalkozóvá válását – hangsúlyozta a kormányhivatal vezetője. Az elmúlt évek tapasztalatai szerint a projekt sikeres – tette hozzá –, mivel a támogatás minden pályázónál hosszú távú megélhetéshez nyújtott kezdeti segítséget. Idén az előző évekhez képest a Pest Megyei Kormányhivatal nagyobb összeget, 90 millió forintot különített el a pályázati úton igényelhető vállalkozóvá válást elősegítő támogatására.

„A vissza nem térítendő támogatás egy kezdő vállalkozásnak nagyon nagy segítség, mivel sokuknak nem áll rendelkezésre az induláshoz szükséges önerő” – emelte ki Tarnai Richárd.

A pályázatokat személyesen (1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 3.), illetve postai úton lehet benyújtani a borítékon "SK" jelzéssel ellátva a Pest Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Munkaerőpiaci Osztályához (1384 Budapest Pf. 769.).

A pályázatot az erre a célra rendszeresített "Pályázati űrlap"-on annak kötelező mellékleteivel, valamint nyilatkozataival kell benyújtani, 1 eredeti és egy másolati példányban. A pályázati egységcsomag térítésmentesen vehető át a PMKH-nál (1117 Budapest, Karinthy F. út 3.), illetve letölthető a http://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest és a http://www.munka.hu honlapról.

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítás Böröczky Annától a [[[JsXaLivvplve6jU0Z0mYm9yb2N6a3kuYW5uYUBwZXN0Lmdvdi5odQ==]]] e-mail címen, és a 06-1/279-4722 telefonszámon kérhető.

A Műemléki Világnap rendezvénye Visegrádon »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.04.20. 11:34
A Műemléki Világnap rendezvénye Visegrádon
„Örökség és turizmus-lehetőségek és eszközök” címmel a Műemléki Világnap alkalmából rendezett konferenciát április 18-án kedden az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága, a Miniszterelnökség Kulturális Örökségvédelemért és Kiemelt Kulturális Beruházásokért Felelős Államtitkársága és Visegrád Város Polgármesteri Hivatala. Az ünnepi rendezvényen részt vett Hanvay Dávid, a Miniszterelnökség Kulturális Örökségvédelmi és Fejlesztési Főosztályának vezetője, Félegyházi András Visegrád Város polgármestere, Tarnai Richárd a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, valamint a kormányhivatalok örökségvédelmi szakemberei és a műemlékvédelmi terület képviselői.

Köszöntőjében Tarnai Richárd kormánymegbízott kiemelte, hogy a kormányhivatal lehetőség és eszköz is szeretne lenni az örökségvédelem szakemberei számára.

A beszédében negatív példaként említette meg azt az esetet, amikor a francia baloldali kormány 2013-ban elrendelte és megvalósította egy 12. századi gótikus katedrális lerombolását arra hivatkozva, hogy nincs keret a felújítására.

A kormánymegbízott hangsúlyozta, hogy Magyarországon ilyen fordulhat elő, „nemcsak azért, mert a kormány kiemelten fontosnak tartja a történelmi emlékek és az egyházi épületek megőrzését, hanem, mert bennünket, magyarokat az évszázadok alatt lerombolt értékeink romjai figyelmeztetnek az örökségünk megőrzésének kötelességére”.

Az ICOMOS (a Műemlékek és Műemlékhelyszínek Nemzetközi Tanácsa) javaslatára, az UNESCO 1983-ben elfogadott határozta alapján 1984 óta minden évben április 18-a a „Műemlékek és Műemlékhelyszínek Nemzetközi Napja”, rövid nevén: a Műemléki Világnap.

Magyarországon a kezdetek óta minden évben egy egész napos központi rendezvényen (és szerte az országban számos kapcsolódó eseményen) emlékeznek meg műemlékekről, épített kulturális örökségről. A rendezvényt hagyományosan az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága szervezte, szoros együttműködésben a kulturális örökségért felelős minisztériummal, intézményekkel. Ebből az alkalomból adjuk át az ICOMOS által alapított díjakat is; majd, szintén a hagyományoknak megfelelően, a délutáni program keretében félnapos szakmai programmal – előadások, pódiumbeszélgetés – zárult az esemény.

Idén április 18-án – a a helyi Önkormányzatal együttműködve – Visegrádon rendezték meg a Műemléki Világnap központi rendezvényét, „Örökség és turizmus – a turizmus öröksége” témájú tanácskozással egybekötve. Ez a Pest megyei helyszín éppen az előző világnapi rendezvény alkalmából vehette át az ICOMOS Díjat. A pélaadó műemlékgondozásért megítélhető díjat idén a Gyulai Almásy Kastély tervező csapata vehette át.

Veszélyes gyermekruházati és játék termékek »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.04.11. 09:46
A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya kiemelt figyelmet fordít forgalomban lévő gyermekruhák és gyermekjátékok ellenőrzésére.

2017. január 1-je óta elvégzett hatósági ellenőrzések során a következő, veszélyesnek minősített termékek forgalmazását tapasztaltuk:

Fenox márkájú, TZ-1355 modellszámú lányka félcipő;Mountain márkájú, B78 azonosító jelölésű lányka szandál;HL Xiang márkájú, A 261 azonosító jelölésű lányka nadrág;Giolan márkájú, CH252-2 azonosító jelölésű kislány cipő;M&D márkájú, 9992 azonosító jelölésű lányka fürdőruha;Mountain márkájú, a csomagoláson B115-1; a terméken B115-2 azonosító jelölésű kisgyermek szandál;Beauty Princess márkájú, 6002 azonosító számú műanyag játék;Bost Multi Purpose megnevezésű, LD-C78C azonosító számú lámpa;Fashion Girl márkájú, 0102 azonosító jelölésű baba;Weide márkájú, 4633-206 azonosító jelölésű kisgyermek cipő;Keyzi márkájú, Sylwia típusú, 5907441610100 vonalkóddal ellátott lányka fürdőruha;márkajel nélküli, Angel 12” azonosító jelölésű lányka gyermekkerékpár.

Fontos megjegyezni, hogy nemcsak a kisebb játékboltok és ruhaboltok kínálatában fordulhat elő nagyobb értékű veszélyes termék forgalmazása. A márkajel nélküli, Angel 12” azonosító jelölésű lányka gyermekkerékpárt egy áruházlánc forgalmazta.

A fent nevezett termékek forgalmazását a Pest Megyei Kormányhivatal megtiltotta, forgalomból kivonta és visszahívta, valamint fogyasztóvédelmi bírsággal sújtotta a gazdasági szereplőket.

A veszélyes termékekről az alábbi linkekre kattintva tájékozódhat:https://ec.europa.euhttp://fogyasztovedelem.kormany.hu/veszelyes-termekekhttp://www.piacfelugyelet.hu

Tájékoztató a Szolgáltató Kormányhivatal Modellről »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.04.10. 12:34
Megyénkben a következő hónapokban számos ügyfél, vállalkozó, civil szervezet, önkormányzat fog találkozni a Kormányhivatal azon munkatársaival, akik megkérdezik őket a Kormányhivatal szolgáltatói kultúrájával kapcsolatos elvárásaikról, elégedettségükről.

Megyénkben a következő hónapokban számos ügyfél, vállalkozó, civil szervezet, önkormányzat fog találkozni a Kormányhivatal azon munkatársaival, akik megkérdezik őket a Kormányhivatal szolgáltatói kultúrájával kapcsolatos elvárásaikról, elégedettségükről.

A vélemények megismerése érdemi információt ad majd a Szolgáltató Kormányhivatal Modell Pest Megyei Kormányhivatalban történő bevezetéséhez, amely 2017. évben valamennyi kormányhivatalban bevezetésre kerül.

A Szolgáltató Kormányhivatal Modell országos bevezetése a KÖFOP 1.0.0 - VEKOP-15-2016-00041 A szolgáltató kormányhivatali és közigazgatási modell című pályázati felhívás keretében, 600 millió Ft (a projekt egészére 2,9 milliárd Ft) vissza nem térítendő európai uniós támogatással valósul meg. A projekt megvalósításában a Miniszterelnökség, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, továbbá a Pest Megyei Kormányhivatal, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal és a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség konzorciumi együttműködés keretében vesz részt.

A Szolgáltató Kormányhivatal Modell (a továbbiakban: Modell) a Szolgáltató Állam megteremtésének jegyében 2015. évben került kidolgozásra - illeszkedve a 2014-2020. évekre vonatkozó Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztési Stratégiához – a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatalban. A Modell struktúrája fókuszba helyezi a kormányhivatalok ügyfél- és partnerkörét, irányt mutat a kormányhivatali szolgáltatói stratégia kimunkálásához.

A Szolgáltató Kormányhivatal Modell értékei: a szakmai hitelesség, az állami tisztviselők felkészültsége, a kormányhivatal és a vele kapcsolatba lépők között létrejövő partnerség, az ügyintézés gördülékenysége, a kormányhivatal által működtetett nyilvánosság.

A Modell bevezetésének célja minőségi közszolgáltatás nyújtása a különböző hatósági eljárásban részt vevő ügyfeleknek, az önkormányzatoknak, vállalkozásoknak, civil szervezeteknek. A Modell a Hivatal belső működési rendjében nagy hangsúlyt helyez a szervezet általános működési kultúrájára, az emberi erőforrás gazdálkodásra.

A Modell megvalósításának főbb szakaszai a kormányhivatali munkára vonatkozó ügyfél-, és partner elégedettség, az elvárások megismerése, a megkérdezett információk feldolgozása, elemzések készítése, a Szolgáltató Kormányhivatal Stratégiájának megfogalmazása, majd a Stratégiában megfogalmazott szolgáltatói kultúrát fejlesztő célok cselekvési tervének kidolgozása, megvalósítása 2018 végéig.

A bevezetés első lépése az ügyfelek és partnerek elvárás- és elégedettségvizsgálata, amelybe bevonásra kerülnek:

- Az Érdi, Nagykőrösi és Szentendrei járás tekintetében a hatósági eljárásban résztvevő ügyfelek (Kormányablakhoz kapcsolódó, társadalombiztosítási, földhivatali és foglalkoztatási tárgykörökben) és az önkormányzatok,

- Pest megye teljes területére kiterjedően a vállalkozások és civil szervezetek,

- a Kormányhivatalon belül a szervezeti kultúra és szolgáltatói attitűd vizsgálatokba bevont munkatársak.

A Modell bevezetése kapcsán a megkérdezettek véleményének meghatározó jelentősége van, hiszen a Szolgáltató Kormányhivatali Stratégia kialakításához fontos alapot jelentenek az elvárás-, és elégedettségvizsgálatok. Kérjük, és köszönjük a Pest Megyei Kormányhivatal ügyfeleinek és partnereinek együttműködését az elvárás- és elégedettségvizsgálatok elvégzésében, amellyel nagyban hozzájárulnak a Kormányhivatal által nyújtott közszolgáltatások ügyfélközpontúságának további fejlesztéséhez.

 

A vizsgálatok során adott válaszok összegzése, valamint a Kormányhivatal Szolgáltató Stratégiája várhatóan 2017. november hónapban a Kormányhivatal honlapján (www.kormanyhivatal.hu/hu/pest), valamint különböző rendezvényeken kerül közzétételre.

Nagypéntek »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.04.10. 10:33
A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 93. § (1) bekezdése alapján 2017. április 14., nagypéntek munkaszüneti nap. Tájékoztatjuk Önöket, hogy ezen a napon a kormányhivatal okmányirodáiban és kormányablakaiban szünetel az ügyfélfogadás.

Szíves megértésüket megköszönve kívánunk munkatársaink nevében Áldott Húsvéti Ünnepet!

Ülésezett a Pest Megyei Védelmi Bizottság »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.03.29. 16:16
Ülésezett a Pest Megyei Védelmi Bizottság
Megtartotta soron következő ülését március 28-án, a Pest Megyei Védelmi Bizottság. A megbeszélésen részt vett többek közt Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott, a Védelmi Bizottság elnöke és Branyiczky Márk tű. ezredes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója

A rendezvényt megnyitotta és a megjelenteket köszöntötte Tarnai Richárd kormánymegbízott, a Pest Megyei Védelmi Bizottság elnöke.

A Védelmi Bizottság ülésén tájékoztató hangzott el az Önkéntes Területi Tartalékos Rendszerről.

A rendezvényen szó volt a rendkívüli téli időjárási viszonyok során jelentkezett, Pest megye lakosságának élet- és vagyonbiztonságát veszélyeztető események kezelésével kapcsolatos tapasztalatokról.

A résztvevő hivatásos szervek beszámoltak az aktuális ár- és belvízi helyzet alakulásáról és szót ejtettek a szabadtéri tüzek megelőzésének fontosságáról is.

Önkormányzati Nap Gödöllőn »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.03.28. 16:03
Önkormányzati Nap Gödöllőn
Az elektromos hálózatok önkormányzatokat érintő ügyeiről tartottak Önkormányzati Napot március 27-én, a gödöllői Grassalkovich-kastélyban. Az eseményen részt vett Friedrich Wilhelm Knebel az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport igazgatósági tagja, Béres József, az ELMŰ Hálózati Kft. ügyvezető igazgatója és Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

Tarnai Richárd kormánymegbízott köszöntőjében kiemelte, hogy az elektromos hálózatokat működtető cégek és a kormányhivatal együttműködésében nincsenek áramkimaradások. Hangsúlyozta, hogy „a kormány a közigazgatást áramvonalassá kívánja tenni, amely többek közt az állami rezsicsökkentésnek köszönhető.”

Friedrich Wilhelm Knebel előadásában válaszul elmondta, hogy az együttműködésen mindig van mit javítani, majd kifejezte reményét, hogy ez a kapcsolat ellenállás és feszültségmentes lesz a továbbiakban is.

Béres József az ELMŰ Hálózati Kft. ügyvezető igazgatója előadásában ismertette a rendezvény további programját, amelyen a résztvevők először plenáris előadásokat hallhattak, majd egy szünetet követően egyes szakmai témák köré szervezett, egymással párhuzamosan zajló tematikus konzultációkon vehettek részt, kisebb csoportokban.

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Pest megyében »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.03.28. 08:00
Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. április havi elérhetőségeiről.

Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. április havi elérhetőségeiről.

A kinagyított mellékletet a Kapcsolódó Anyagok alól töltheti le a jobb oldalon.

KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2017. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.cegledcsatorna3.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.022 másodperc alatt készült el. | Copyright 2017 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 3960874 | Ebben a hónapban: 4134 | Ma: 4134 | jelenleg: 7 | Statisztika