ENGLISH DEUTSCH
Ma 2017. június 23. péntek, Zoltán napja van. - Holnap Iván napja lesz. Az időjárás most: 22 °Cközepesen felhősközepesen felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Mai mozi műsor

16:00 Huszárik Zoltán terem
Vuk

Jegyfoglalás »

 
16:30 Patkós Irma terem
Verdák 3.

Jegyfoglalás »

 
17:45 Huszárik Zoltán terem
Határidős esküvő

Jegyfoglalás »

 
18:15 Patkós Irma terem
Csajok hajnalig

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Jupiter holdja

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
Volt egyszer egy Venice

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

A PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL HÍREI

12345678910
oldal:1/54 bejegyzés:10/538

Élelmiszer-biztonsági ellenőrzések »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.22. 13:34
Közérdekű bejelentés alapján élelmiszer-biztonsági ellenőrzés tartott június 20-án az egyik budai, nagyforgalmú aluljárójában a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya.

A hatóság ellenőrei egy egység működését azonnali hatállyal felfüggesztették rágcsáló jelenléte miatt, valamint  további három egységgel szemben eljárás indult élelmiszer tárolásra, fogalomba hozatalra vonatkozó előírások megsértése miatt A többi egységben rágcsáló jelenlétét vagy nyomát (ürülék, rágás) nem találtak a szakemberek.

Középiskolások látogattak a kormányhivatalba »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.19. 15:26
Középiskolások látogattak a kormányhivatalba
A ráckevei Ady Endre Gimnázium tanulói pályaorientációs tanulmányi kiránduláson vettek részt június 14-én, melynek keretében ellátogattak a Parlamentbe, majd pedig a Pest Megyei Kormányhivatal épületébe is. Az utolsó tanítási héten az iskola 31 humán érdeklődésű diákját látta vendégül Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

A ráckevei Ady Endre Gimnázium tanulói pályaorientációs tanulmányi kiránduláson vettek részt június 14-én, melynek keretében ellátogattak a Parlamentbe, majd pedig a Pest Megyei Kormányhivatal épületébe is.Az utolsó tanítási héten az iskola 31 humán érdeklődésű diákját látta vendégül Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

A diákokat Tarnai Richárd köszöntötte közvetlen szavakkal, majd bemutatta nekik a kormányhivatal működését és kiemelte, hogy a kormány profi, gyors, hatékony és egyszerű ügyintézést szeretne az ügyfelek számára biztosítani, ezért a kormányablakok ügyfélközpontú rendszerének éppen az a lényege, hogy minden állami ügyet el tudjunk intézni egy helyen, egy időben, akár a lakóhelyünktől távolabb, más járásban is. Az a cél, - mondta a kormánymegbízott-, hogy ne az ügyfél, hanem az ügyirat utazzon. Emellett fontos, hogy az emberek akár otthonról, az ügyfélkapun keresztül is el tudják intézni az ügyeiket.

Ezután Tarnai Richárd megemlítette, hogy „az utóbbi időben az állami rezsicsökkentő intézkedésekkel számos hatósági eljárás díja szűnt meg, amelynek egyikével az első jogosítvány kiállításának ingyenességével a fiatalok - talán éppen mostanában - akár testközelből is találkozhatnak”.

Végül a vendéglátó kormánymegbízott felajánlotta a fiataloknak, hogy ha a pályaválasztáskor a közigazgatáshoz kapcsolódó hivatást választanak, akkor a gyakorlati ismeretek megszerzésében a Pest Megyei Kormányhivatal segítséget fog nyújtani a számukra.

Az esemény további részében a kormányhivatal környezetvédelmi és természetvédelmi, foglalkoztatási és jogi, humánpolitikai és koordinációs főosztályvezetője, valamint az Érdi Járási Hivatal vezetője mutatta be saját életén és pályafutásán keresztül a hivatali munka szépségeit és nehézségeit a diákoknak.

A pályaorientációs kirándulás végén az Ady Endre Gimnázium tanulói a Vármegyeháza történelmi nevezetességeivel ismerkedtek meg.

Konferencia a Pest Megyei Védelmi Bizottság szervezésében »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.14. 10:28
Konferencia a Pest Megyei Védelmi Bizottság szervezésében
A honvédelemmel, az egészségvédelemmel és a katasztrófavédelemmel kapcsolatos aktuális feladatokról tartottak konferenciát a Pest Megyei Védelmi Bizottság szervezésében június 13-án, a Pesti Megyei Kormányhivatalban. Az eseményen többek közt részt vett Tarnai Richárd kormánymegbízott, a Pest Megyei Védelmi Bizottság elnöke, valamint Branyiczky Márk tü. ezredes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója is.

A konferencia kezdetén Branyiczky Márk köszöntötte a megjelenteket, majd röviden ismertette a megbeszélés témaköreit, és kifejezte örömét azzal kapcsolatban, hogy a katasztrófavédelem Pest megyei vezetőjeként az utóbbi években egyre magasabb színvonalú, a biztonság növelése érdekében végzett munkát tapasztal.

Ezután Tarnai Richárd kormánymegbízott, a Pest Megyei Védelmi Bizottság elnöke köszöntötte a megjelent hivatásos szerveket, valamint a járási hivatalvezetőket, polgármestereket és jegyzőket. A kormánymegbízott arra buzdította a jelenlévő városvezetőket, hogy merjenek kérdezni a konferencián felmerülő témákban a védelmi szakemberektől.

A konferencián az egészségvédelem témájában a hőség elleni védekezéssel kapcsolatos előadás mellett, a katasztrófavédelem területéről többek közt a szabadtéri rendezvények tűzvédelméről, a honvédelem tárgyában, pedig a tartalékos századok toborzásáról és megalakításáról esett szó.

Tarnai Richárd a konferencia apropóján elmondta, hogy az ilyen alkalmak mellett a Pest Megyei Védelmi Bizottság a kormánymegbízott vezetésével rendszeresen tart üléseket, legtöbbször az időjárási viszonyok során jelentkezett, Pest megye lakosságának élet- és vagyonbiztonságát veszélyeztető események kezelésével kapcsolatos tapasztalatokról. Ez az összehangolt munka segítette például 2013 nyarán a Pest megyét is súlyosan érintő árvíz elleni védekezést is.

Kalandparkokat ellenőriztek Pest megyében »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.08. 13:16
Kalandparkokat ellenőriztek Pest megyében
A nyári szezon kezdetén a kalandparkokba egyre több család látogat el, ezért a fogyasztók biztonságának megóvása és a balesetek megelőzése érdekében kiemelt fontosságú, hogy az üzemeltetők a követelményeknek megfelelően, biztonságosan működtessék a kalandparkokba telepített eszközöket - mondta Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja az Kossuth Rádió Napközben című műsorának vendégeként.

A kormánymegbízott kiemelte, hogy a korábbi években lezajlott ellenőrzések tapasztalatai - az igen magas kifogásolási arány -, valamint a túlnyomóan kisgyermekek alkotta felhasználói kör indokolta, hogy 2017-ben ismét ellenőrzés alá kerüljenek a mutatványos berendezések körébe tartozó eszközök üzemeltetési körülményei.

A kalandparkokban a lombkorona szintjén épített vagy mesterséges oszlopra telepített kötélpályák, kötélcsúszdák, függőhidak, mászófalak fokozott veszélyt jelenthetnek a használó számára, amennyiben azok szerkezeti kialakítása, stabilitása, üzemeltetése, illetve meghibásodás esetén a javítása nem megfelelő.

Tarnai Richárd a hatósági ellenőrzésekkel kapcsolatban kifejtette, hogy a felügyelő kollégák a témavizsgálat keretében, Pest megyében megtalálható valamennyi kalandparkban, összesen 10 helyszínen folytattak vizsgálatokat és ezek közül 4 helyszínen találtak szabálytalanságot, amely 40 % kifogásolási arányt jelent. Az ellenőrzött 13 berendezésből 6 nem felelt meg a rendelet által előírt üzemeltetési feltételeknek, amely 46 %-os kifogásolást jelent.

2016-ban ez az arány 73%-os volt, ami azt jelenti, hogy egyik évről a másikra is van hatása a lakosság érdekében végzett fogyasztóvédelmi ellenőrzéseknek- mondta a kormánymegbízott, majd hozzátette: „tekintettel arra, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal által megindított eljárások és a tényállások tisztázása még folyamatban van, ezért még csupán tervezett intézkedésekről beszélhetünk, de annyit összefoglalóan el lehet mondani, hogy a hatóság 4 esetben a kalandparkok további üzemeltetését az előírt, a jogszabályban foglalt előírások teljesítésének feltételéhez fogja kötni.

Három esetben a kollégák a rendelet által előírt dokumentumok teljes hiányát tapasztalták, itt fogyasztóvédelmi bírság kiszabása várható. Ezek a hiányosságok termékbiztonsági kérdésnek minősülnek. A fentiek alapján 3 kalandpark további üzemeltetése veszélyeztetheti az azt használók testi épségét, így e kalandparkok további üzemeltetését Hatóságunk ideiglenesen, az ügydöntő határozatok meghozataláig megtiltotta”- zárta szavait Tarnai Richárd.

Kormányhivatali szakemberek miniszteri elismerése »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.07. 14:33
Kormányhivatali szakemberek miniszteri elismerése
Szakterületükön kiválóan dolgozó munkatársaknak nyújtott át miniszteri elismeréseket június 6-án Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. A Pest Megyei Kormányhivatal három környezetvédelmi munkatársa is elismerésben részesült.

A Földművelésügyi Minisztériumban rendezett ünnepi eseményen, melyen Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott is részt vett, a környezetvédelmi, természetvédelmi hatósági tevékenységben végzett, magas színvonalú, eredményes szakmai és vezetői munkájáért Környezetünkért Emlékplakett kitüntetést vehetett át dr. Besenyei Adrián, a Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályának kiemelt jogi szakügyintézője.

Környezetünkért Emlékplakett elismerést kapott Hizsnyik Géza, a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály Környezetvédelmi Mérőközpont osztályvezetője több évtizedes hatósági laboratóriumi tevékenységéért, a hatósági döntésekben és a környezet állapotának monitorozásában végzett munkájáért.

Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetésben részesült dr. Barabás Adrienn, a Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályának kiemelt jogi szakügyintézője a környezetjog alkalmazása terén nyújtott kimagasló teljesítményéért, a hatósági és bírósági eljárásokban tanúsított magas színvonalú perképviseletért.

Ügyfélfogadási információ »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.07. 13:17
Ügyfélfogadási információ
A TAKARNET Ingatlannyilvántartó Rendszer 2017. június 9-én, pénteken 14 és 20 óra között országosan karbantartásra kerül.

Tisztelt Ügyfeleink!

Fenti ok miatt a Pest Megyei Kormányhivatal 16 óráig nyitva tartó kormányablakaiban és okmányirodáiban 14 órától nem lesz mód az alábbi ügyek intézésére:

lakcímbejelentésektulajdoni lapok kiadása

Az elektronikus szolgáltatások közül nem lesznek elérhetőek az alábbiak:

elektronikus dokumentumként szolgáltatott nem hiteles tulajdoni lap másolatelektronikus dokumentumként szolgáltatott, elektronikusan hitelesített ún. e-hiteles tulajdoni lap másolattérképmásolatingatlan változásfigyelés regisztrációelektronikus dokumentumként szolgáltatott e-hiteles földhasználati lap másolat

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Állatsimogató és tűzoltóautó a hivatalban »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.06. 11:30
Állatsimogató és tűzoltóautó a hivatalban
Családi napot tartottak június 1-jén a Pest Megyei Kormányhivatalban. Évek óta nagy hagyománya van a hivatalban megrendezett családi napnak, melyen színes programokkal várták a gyermekeket a szervezők.

Idén is így történt. A megyeháza díszudvarán délután kezdődött rendezvényen többek között volt állatsimogató, palántaültetés, megyeházi séta, valamint különféle kézműves foglalkozások. A legnagyobb sikert a Lábafia bábszínház mókás előadása aratta a gyerekek körében. És persze a nagy piros tűzoltóautó, aminek minden tartozékát ki lehetett próbálni a vendég tűzoltók segítségével.

Különleges élményben lehetett része azoknak, akik részt vettek a hivatal egyik munkatársának vakvezetőkutya bemutatóján. A Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Alapítvány kiképzett vakvezető kutyájával tartott eseményen a résztvevők megismerhették, hogyan könnyíti meg egy okos állat egy gyengén látó, avagy teljesen vak ember életét.

A rendezvény ideje alatt finomságokból sem volt hiány, a gyerekeket vajas kalács, limonádé és hot-dog várta a díszudvar kerengőjében.

Nemzetiségi diákok legjobbjait díjazták »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.02. 14:13
Nemzetiségi diákok legjobbjait díjazták
Az Országos Általános Iskolai Nemzetiségi Tanulmányi Versenyek 2016/2017, tanévi díjátadó ünnepségét tartották május 31-én a Pest Megyei Kormányhivatal Kossuth termében. Az ünnepi rendezvényen a díjazottak és felkészítő tanáraik mellett részt vett Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Brassói Sándor, az Oktatási Hivatal köznevelési elnökhelyettese és Merklné Kálvin Mária, az Oktatási Hivatal Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályának főosztályvezetője.

Tarnai Richárd köszöntőjében felhívta a fiatalok figyelmét arra, hogy „többet teljesítettek, mint elvárható lett volna, mert ha valaki a családban a magyar hagyományok mellett őrzi a szülei, nagyszülei nemzetiségi kultúráját, történelmét és nyelvét is, az többszörösen kiemelkedő munkát végez”. Ezután a kormánymegbízott a felkészítő tanárokhoz fordulva hozzátette: „köszönet a tanároknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a diákok tehetsége kibontakozzon, és a lelkesedésük megmaradjon. szükség a nemzetiségi kultúra megőrzéséhez!” Tarnai Richárd végül a kormány nevében is megköszönte a diákok és a tanárok elvégzett munkáját és elkötelezettségét a nemzetiségi kultúra ápolásában.

„Nagy hangsúlyt helyez az Oktatási Hivatal arra, hogy magas színvonalú megmérettetést szervezzen a nemzetiségek fiatalja számára” – mondta Brassói Sándor elnökhelyettes a köszöntőjében, és hozzátette, hogy igyekeznek úgy lebonyolítani a versenyeket, „hogy a diákok mellett az iskola, a pedagógusok és a települések szempontjai is érvényesüljenek.” A diákokhoz fordulva kiemelte, hogy a nemzetiségi kultúra jövője az ő kezükben van, „és a nyelv, a hagyományok, valamint a népszokások addig élnek, amíg lesz, aki továbbviszi és gyakorolja őket” – zárta szavait Brassói Sándor.

Az ünnepélyes díjátadón görög, horvát, szlovén, szerb, szlovák, roma és német nemzetiségi nyelv és irodalom, továbbá nemzetiségi népismeret kategóriában mérte össze a tudását a több mint ezer általános iskolás, akik közük végül is a legkiválóbb nyolcvan diák kapott díjat ezen a napon. A Pest Megyei Kormányhivatal dísztermében tartott díjátadó ünnepségen a különböző nemzetiségű fiatalok színvonalas énekkel, tánccal és szavalatokkal hozták közelebb társaikhoz a saját kultúrájukat.

A díjátadó ünnepség Kállay Attilánénak, az Oktatási Hivatal Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központjának megbízott főosztályvezetőjének gondolataival zárult.

(Pest Megyei Kormanyhivatal)

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Pest megyében »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.02. 11:11
Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. június havi elérhetőségeiről.

Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. június havi elérhetőségeiről.

 

A kinagyított mellékletet a Kapcsolódó Anyagok alól töltheti le a jobb oldalon.

Elektromosjármű-akkumulátor gyár Gödön »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.05.30. 15:31
Elektromosjármű-akkumulátor gyár Gödön
Az európai piacra szánt elektromos autók akkumulátorainak gyártásába kezd a Samsung Gödön. A beruházás keretében 600 új munkahely jön létre. Az új gyárat Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Dzsun Jong Hjun, a Samsung SDI vezérigazgatója és Jim Gun Hjong dél-koreai nagykövet adta át május 29-én, Gödön. Az eseményen részt vett Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is.

Magyarországon 2017-ben magasabb fokozatba kapcsol az újraiparosítás - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Samsung SDI elektromosjármű-akkumulátor gyárának megnyitó ünnepségén. A kormányfő kiemelte: a járműgyártásban dolgozók száma 2017 első negyedévében meghaladta a 160 ezret, ezzel Magyarország Közép-Európa egyik járműgyártó centruma lett, miközben elindult abba az irányba, hogy a régió egyik járműfejlesztési központja és az e-autózás éllovasa legyen.

Úgy vélte, az ezzel kapcsolatos új beruházások - így a gödi üzem - révén már nemcsak autót gyártanak, hanem a jövő autóit is megálmodják, készítik és tesztelik itt.

Orbán Viktor felidézte: a kilencvenes évek elején, a szocializmus lebontása után kinyílt a világ, és hirtelen, ömlesztve kapták az emberek a piacgazdaság termékeit, új márkákkal ismerkedtek meg. Hamar kiderült azonban, hogy a piacgazdaság sem mindig garancia a minőségre, de ha valami Dél-Koreában készült, "biztosak lehettünk abban, hogy kiváló termékkel van dolgunk" - mondta. Hozzátette: Dél-Korea és cégei a minőség és innováció szimbólumát jelentik azóta is.

Szavai szerint Dél-Korea példakép Magyarország előtt, hogy sok munkával és szorgalommal, precizitással, kreativitással be lehet törni a világpiacra; "lélegzetelállító sikertörténet" az ázsiai országé. Dél-Korea és a Samsung arra is példa, hogy a világgazdaság nem úgy működik, hogy eleve le vannak osztva lapok, hanem a lapokat folyamatosa újraosztják - mutatott rá.

A miniszterelnök hangsúlyozta: egyes térségek kiemelkednek, mások pedig vesztenek erejükből, és Dél-Korea azon országok közé tartozik, amelyek diktálják a tempót. Közép-Európa is "a fel- és kiemelkedő térségek" közé tartozik - jegyezte meg.

Azt is fontosnak nevezte, hogy Dél-Korea tanult másoktól, de mindig a saját útját járta. Az ország fontos kereskedelmi partnere Magyarországnak - fűzte hozzá.

Orbán Viktor úgy fogalmazott, Dél-Korea csodát tett az elmúlt évtizedekben és "ez a csoda ma ismét itt van Gödön". A beruházással biztosított az itt élők jövője - jelentette ki. Úgy vélte, sok ország "vitte volna ezt a beruházást", de a Samsung ragaszkodik Gödhöz, és a város is elkötelezte magát a cég mellett, így a kormány is beállt a beruházás mögé. A beruházással "a jövő költözik be Gödre" - mondta.

A kormányfő kitért rá: 2019-re az elektromos töltőállomások száma 3500-4000 között lesz az országban, 2020-ra 63 ezer elektromos meghajtású jármű kerül a magyar közutakra, és ebből 54 ezer személyautó lesz. Az elektromos autók tulajdonosai adókedvezményeket kapnak - közölte.

Kiemelte: Magyarország és Göd egyaránt nyer ezzel a gyárral, hiszen az emberek munkát, a cégek megrendeléseket kapnak, a Samsung Európa legalacsonyabb adóit fizeti, továbbá kiválóan képzett, kreatív munkaerőt kap egy olyan országban, amely a kutatás-fejlesztésben is az élre akar törni. Ez egy kölcsönösen jó üzlet - értékelt Orbán Viktor.

Dzsun Jong Hjun, a Samsung SDI vezérigazgatója kiemelte: az elektromos autók piaca világszerte robbanásszerű fejlődés előtt áll, ezért nagyban nő majd a kereslet az itt gyártott akkumulátorok iránt. A legmodernebb technológiával dolgoznak majd, így hozzájárulhatnak az európai elektromos autóipar fellendüléséhez - vélekedett.

A vezérigazgató köszönetet mondott az államnak és a városnak a folyamatos támogatásért, amelyet a beruházás tavaly nyári bejelentésétől az üzem mostani megnyitásáig nyújtottak.

Tuzson Bence a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, a körzet országgyűlési képviselője arról beszélt: az, hogy itt jöhetett létre ez a gyár, azt jelenti, hogy a Samsung vezetése bízik a magyar emberekben, a helyiekben, a munkájukban. Hozzátette: kormány nagy mértékben támogatta Gödöt, kétmilliárd forintot kapott infrastrukturális fejlesztésekre.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tavaly augusztusban jelentette be, hogy az európai piacra szánt elektromos autók akkumulátorainak gyártásába kezd a Samsung Gödön, és a százmilliárd forintos beruházás keretében 600 új munkahely jön létre. A tárcavezető kiemelte: komoly regionális verseny végén nyerték el a beruházást, amelyért nagy infrastrukturális fejlesztéseket vállaltak a térségben, valamint Göd csökkenti a koreai cég vállalati terheit.

A 2012-ben még 76 milliárd forint árbevételű Samsung SDI Magyarország Zrt. 2014-ben zárta be a mintegy 322 ezer négyzetméteres gödi képcsőgyárát, miután a képernyők iránti kereslet erősen megcsappant a plazmatechnológia magas áramigénye miatt. A Samsung mostani, a gödi beruházásról hozott döntése mögött az áll, hogy valamennyi európai autógyártó nagy lendülettel fejleszti elektromos autóit, így az akkumulátorok jelentősége folyamatosan nő.

(MTI/Pest Megyei Kormányhivatal)

KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2017. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.cegledcsatorna3.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.036 másodperc alatt készült el. | Copyright 2017 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 4504358 | Ebben a hónapban: 222929 | Ma: 1111 | jelenleg: 17 | Statisztika