ENGLISH DEUTSCH
Ma 2017. december 15. péntek, Valér napja van. - Holnap Etelka napja lesz. Az időjárás most: 4 °Cgyengén felhősgyengén felhős

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mai mozi műsor

18:00 Huszárik Zoltán terem
A művészet templomai: Raffaello

Jegyfoglalás »

 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Eszeveszett esküvő

Jegyfoglalás »

 
20:00 Patkós Irma terem
Star Wars: Az Utolsó Jedik

Jegyfoglalás »

 
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

Hír, program, komment

Válaszolt a Városi Uszoda vezetője a panaszlevélre

2017.10.12. 16:26 Rovat: Közélet
Válaszolt a Városi Uszoda vezetője a panaszlevélre

Többen nehezményezik, hogy az eddigiekhez képest fél órával később, azaz reggel hat órától nyit a Városi Sportuszoda. Azt mondják így túl sokan torlódnak össze a medencékben. A panaszlevelet szerkesztőségünkhöz is eljuttatták.  Megkerestük az uszoda vezetőjét, aki úgy fogalmazott: az őszi-téli időszakban nem gazdaságos az üzemeltetés a fél hatos nyitással.

A sátor felállítása előtt reggel fél hatkor nyitott az uszoda, most már viszont reggel hat órától várja az úszni vágyókat. Ezt a fél órás változást több rendszeresen járó vendég is nehezményezte. Szerintük így túl sokan lesznek majd egyszerre a vízben és nem tudnak megfelelő módon hódolni szenvedélyüknek. Az uszoda vezetője válaszolt a levélben írtakra.

 

Némethy Barna, vezető, Városi Sportuszoda: - Az a véleményem erről, hogy eddig is hat órakor nyitott az uszoda, mindig is így volt a nyitva tartás. Viszont egy fél órával hamarabb jöttek be a kollégák azért, hogy a bérleteseket be tudják engedni. De mi visszanéztük a három és fél évet és kiderült, hogy gazdaságtalan ez a fél óra, ugyanis a létszámot azt mindenféleképpen tartanunk kell. Hiszen úszómester nélkül nem nyithatunk ki semmiféleképp és plusz még hozzájön az, hogy sátrat állítottunk és a világítás.

 

Az üzemeltetés tehát nem gazdaságos. Ezért is döntöttek úgy, hogy az eredetileg leírt 6 órai nyitáskor engedik be az úszni vágyókat. A vezető arról is beszélt, hogy reggel fél hatkor átlagosan mennyien jártak.

 

Némethy Barna, vezető, Városi Sportuszoda: - Napi átlagunk ezalatt a fél óra alatt hat-hét emberre tehető. Persze vannak napok, amikor kicsit többen, vagy kevesebben, de átlagban ez a hat-hét ember jár fixen.

 

Némethy Barna azt is hangsúlyozta, hogy ez a nyitva tartási idő csak az őszi-téli, azaz a sátras időszakra érvényes. A nézői levélben arról is írtak, hogy az öltözőkben kezd leválni az álmennyezet, beázik az épület. Az uszoda vezetője elmondta, hogy ezek a problémák már teljesen megszűntek, hiszen a sátor építés időszaka alatt rendbe hozták az öltözőket, ami jól látszik a felvételeken is. Sőt arra is kitért, hogy a reggeli időszakban most nem fognak edzést tartani a vízilabdás gyerekeknek.

 

Némethy Barna, vezető, Városi Sportuszoda: - A tavalyi, tavalyelőtti évben is volt olyan, hogy a Vízilabda Szakosztály kérte, hogy tudjanak edzeni a gyerekek iskola előtt. Na most ebben az évben nem érkezett még a szakosztály részéről  még ilyen kérés, hogy hat órától szeretnének edzeni, úgy hogy elméletileg ez nem fogja zavarni a reggeli úszókat, bérleteseket.

 

Némethy Barna utánajárt Pest megyében és más megyékben is az uszodák nyitva tartási idejének. Mindenhol reggel hat, hét és nyolc órakor nyitják a kapukat, a ceglédi uszoda a legkorábbi időpontot választotta. Sőt hétvégén, míg más uszodák csak nyolc órakor nyitnak a ceglédi már hat órakor fogadja a vendégeket.

 

Forrás: ctv.hu

Értékelés: 0/0
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
KÖZÉRDEKŰ ADATOK

ITT SZÁMÍTHAT MA
SEBESSÉGMÉRÉSRE

Traffipax

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

CEGLÉD AZ ÉN VÁROSOM

FOTÓPÁLYÁZAT

Kattints
ide
és
SZAVAZZ!

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2017. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Képtárak

Képtárak

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.cegledcsatorna3.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.048 másodperc alatt készült el. | Copyright 2017 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM
A látogatók száma 2015.05.04-től: 5802452 | Ebben a hónapban: 103017 | Ma: 4588 | jelenleg: 2 | Statisztika