ENGLISH DEUTSCH
Ma 2024. május 27. hétfő, Hella napja van. - Holnap Emil, Csanád napja lesz.

ESEMÉNYNAPTÁR

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Mai mozi műsor

Ma már nincsenek előadások...
További előadások »

www.cegledkartya.hu

www.cegledkartya.hu

www.cegledfurdo.hu

www.cegleditermal.hu

www.varvag.hu

www.varvag.hu

www.cvf.hu

www.cvf.hu

www.ctv.hu

www.ctv.hu

cegledisportcentrum.hu

www.cegledisportcentrum.hu

www.okoviz.hu

www.okoviz.hu

www.cegledikultura.hu

cegledikultura.hu

Szennyvízszállítás

www.comboscsatornatisztitas.hu

2700 Cegléd, Ölyv u. 4.

Tel: 06 53/707-050

Mobil: 06 30/6353-018

Email:

combos@t-online.hu

combosbt01@flah-net.hu

Web:

comboscsatornatisztitas.hu

Közösségi Sportváros Vagyunk

HÍREK A MEGYEHÁZÁRÓL

12345678910
oldal:1/57 bejegyzés:10/561

Dánszentmiklósi diákok nyerték meg az értéktár vetélkedőt »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2024. április 29. hétfő, 11:13
Dánszentmiklósi diákok nyerték meg az értéktár vetélkedőt
Hat csapat versenyzett az április 27-i döntőben a Vármegyeházán.

Hat csapat versenyzett az április 27-i döntőben a Vármegyeházán.

Március végén 28 csapattal indult el az értéktár vetélkedő. Az online feladatok leadása után 24 csapat jutott a középdöntőbe.

Az idei év mezőnye rendkívül felkészült volt, 7 csapat is maximális pontszámot ért el a középdöntőben, így a beküldés időpontja döntött arról, hogy melyik 6 csapat jutott tovább a döntőbe. 

A döntős csapatok, felkészítő tanáraik, a zsűri tagjai és Szabó István közgyűlési elnök (balra)

Az előző évekhez hasonlóan, a helyszínen kellett többféle feladatot megoldaniuk a diákoknak. Ez a dánszentmiklósi csapatnak sikerült a legjobban, ők nyerték a vetélkedőt.

A végeredmény:

1. helyezett: Dános 700, Dánszentmiklósi Ady Endre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola - 78 pont
2. helyezett: Táncsics utcai fiúk, Dunakeszi Krisztus Király Római Katolikus Általános Iskola - 70 pont
3. helyezett: PontAz, Gyáli Ady Endre Általános Iskola - 58 pont
4. helyezett: Luxuskák, Dabasi Kossuth Lajos Általános Iskola - 54 pont
5. helyezett: Kincsvadászok (a középdöntőig Kisfiúk néven versenyeztek), Dabasi Kossuth Lajos Általános Iskola - 53 pont
6. helyezett: Izlandi pónik, Gyáli Ady Endre Általános Iskola - 50 pont

Az első három helyezést elérő csapat tagjai 125.000 Ft összértékű nyereményben részesültek. Minden versenyző és felkészítő tanár oklevelet kapott.

www.pestmegye.hu

Befejeződtek az épületenergetikai fejlesztések Tóalmáson »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2024. április 24. szerda, 13:48
Befejeződtek az épületenergetikai fejlesztések Tóalmáson
A projekt során a Művelődési ház, a strand területén található Szálláshely, a Családsegítő és a Védőnői szolgálat épületeinek energetikai korszerűsítésére került sor, a Széchenyi Terv Plusz program keretében, 221 999

A projekt során a Művelődési ház, a strand területén található Szálláshely, a Családsegítő és a Védőnői szolgálat épületeinek energetikai korszerűsítésére került sor, a Széchenyi Terv Plusz program keretében, 221 999 999 Ft európai uniós támogatás segítségével. A támogatás intenzitása a Projekt elszámolható összköltségének 100 %-a. Az energetikai korszerűsítés szükségességét a Művelődési Ház, a Szálláshely, a Családsegítő és a Védőnői szolgálat épületeinek hatékonyabb energiahasználatának, racionálisabb energiagazdálkodásának elérése indokolja. Az épületek energetikai korszerűsítését az Önkormányzat európai uniós forrásból valósította meg, a TOP Plusz „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” felhívás keretében elnyert, TOP_Plusz-2.1.1-21-PT1_2022_00008 „Épületenergetikai fejlesztések Tóalmáson” című projektjének keretében. A fejlesztés célja egy komplex energetikai korszerűsítés volt, melynek eredményeképpen a fejlesztési elemek hosszú távon szolgálják majd az épületek rendszeres használóit.
A fejlesztéssel összesen 74,210 t/év üvegházhatásúgáz kibocsátás csökkenés érhető el az energetikai számítások alapján. Az egyes tevékenységek paraméterei az előzetesen felmért állapotoknak megfelelően, épületenként kerültek meghatározásra, így ennek megfelelően a Művelődési házban levegő-víz hőszivattyúval és kondenzációs gázkazánnal üzemelő radiátoros fűtési rendszer került kiépítésre.

Művelődési ház - Tóalmás

A Családsegítő Szolgálat külső falainak, a lábazatnak, valamint a padlásfödémnek a hőszigetelése, a régi, elavult ablakok cseréje valósult meg. Kondenzációs gázkazánnal üzemelő fűtés került kiépítésre, valamint egy 3,36 kWp teljesítményű napelemes rendszert telepítettek az épület tetejére.A Szálláshely épületének külső falai, valamint a padlásfödém hőszigetelése, csővezetékek cseréje és új fűtőtestek elhelyezése valósult meg. A régi, elavult ablakok, valamint az üvegezett ajtók cserére szorultak. Az épület melletti területre pedig egy 6,72 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítettek. A Védőnői szolgálat pincefödémje kapott hőszigetelést ezen felül pedig egy kondenzációs gázkazánnal üzemelő radiátoros fűtési rendszer került kiépítésre. Továbbá egy 3,92 kWp teljesítményű napelemes rendszert telepítettek az épület tetejére.

A kivitelezési munkálatok mellett képzés keretein belül az épületek állandó használói oktatásban részesültek az alkalmazott megoldásokról, a helyes üzemeltetés szabályairól, valamint a beruházás környezeti hozadékairól. A projekt keretében a fentieken túl akadálymentesítésre is sor került.
Az energetikai felújítás befejezése 2024. március 4-én a Szálláshely épületének műszaki átadás-átvételével fejeződött be.
A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.

A projektről bővebb információt az önkormányzat honlapján, a https://www.toalmas.hu/ oldalon olvashatnak.

Középdöntővel folytatódott az értéktár vetélkedő »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2024. április 23. kedd, 10:54
Március végén 28 csapattal indult el az értéktár vetélkedő. Az online feladatok leadása után 24 csapat jutott a középdöntőbe.

Március végén 28 csapattal indult el az értéktár vetélkedő. Az online feladatok leadása után 24 csapat jutott a középdöntőbe.

Az idei év mezőnye rendkívül felkészült volt, 7 csapat is maximális pontszámot ért el a középdöntőben, így a beküldés időpontja döntött arról, hogy melyik 6 csapat jutott tovább a döntőbe.

1. helyezett: Táncsics utcai fiúk, Dunakeszi, Krisztus Király Római Katolikus Általános Iskola - 60 pont
2. helyezett: Dános 700, Dánszentmiklós, Dánszentmiklósi Ady Endre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola - 60 pont
3. helyezett: Luxuskák, Dabas, Dabasi Kossuth Lajos Általános Iskola - 60 pont
4. helyezett: Kisfiúk, Dabas, Dabasi Kossuth Lajos Általános Iskola - 60 pont
5. helyezett: PontAz, Gyál, Gyáli Ady Endre Általános Iskola - 60 pont
6. helyezett: Izlandi pónik, Gyál, Gyáli Ady Endre Általános Iskola - 60 pont

A döntőre április 27-én kerül sor a Vármegyeházán.

A döntőben, az előző évekhez hasonlóan, a helyszínen kell többféle feladatot megoldaniuk a diákoknak. Az első három helyezést elérő csapat tagjai 125.000 Ft összértékű nyereményben részesülnek. Minden versenyző és felkészítő tanár oklevelet kap.

www.pestmegye.hu

Tájékoztató áramszünetről »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2024. április 23. kedd, 10:38
Tisztelt Jelölő Szervezetek! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. április 25-én (csütörtök) 12 órától áramszünet lesz, ezért ezen időszak alatt nem tudunk ajánlóívet kiadni, visszavenni.  Megértésüket köszönjük! Tisztelettel: Pest Vármegyei TVI

Tisztelt Jelölő Szervezetek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. április 25-én (csütörtök) 12 órától áramszünet lesz, ezért ezen időszak alatt nem tudunk ajánlóívet kiadni, visszavenni. 

Megértésüket köszönjük!

Tisztelettel:

Pest Vármegyei TVI

Pest Vármegyei Értéktár Nap Budajenőn »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2024. április 22. hétfő, 12:51
Pest Vármegyei Értéktár Nap Budajenőn
2024. április 17-én Budajenőn, a Magtár épületében került megrendezésre a Nemzeti Művelődési Intézet Pest Vármegyei Igazgatóság, Budajenő Község Önkormányzata, valamint Pest Vármegye Önkormányzata szervezésében a Pest Vármegyei Értéktár Nap. Ez

2024. április 17-én Budajenőn, a Magtár épületében került megrendezésre a Nemzeti Művelődési Intézet Pest Vármegyei Igazgatóság, Budajenő Község Önkormányzata, valamint Pest Vármegye Önkormányzata szervezésében a Pest Vármegyei Értéktár Nap. Ez alkalommal ismételten a helyi és vármegyei értékeiket kiállító települések mutathatták be jó gyakorlataikat, illetve ízelítőt adhattak népművészeti, épített és szellemi örökségükből, történelmükből, gasztronómiájukból, valamint publikációs és közösségformáló tevékenységükről.

Fotó: Bozzai Attila

A szakmai napot Dr. Terék József, Pest Vármegye Önkormányzatának kulturális szakreferense nyitotta meg tárogatójátékával, aki saját szerzeményét, Pest Vármegye Verbunkját adta elő. A jelenlévőket Budajenő Község Önkormányzata nevében Budai István polgármester úr köszöntötte, Pest Vármegye Önkormányzata Pest Vármegyei Értéktár Bizottságának elnöke, Török Czene István pedig ünnepi köszöntőjével üdvözölte a jelen lévőket. A szakmai napon előadást tartott Dr. Rajna András, a Ferenczy Múzeumi Centrum régészeti osztályvezetője, valamint Bánkutiné Mihalcsik Márta, a Nemzeti Művelődési Intézet módszertani referense. Abony, Biatorbágy, Budajenő, Fót, Hévízgyörk, Isaszeg, Kóka, Páty, Tök, Újhartyán, Úri, valamint Zsámbék szakmai képviselői a településeken működő jó gyakorlataikról osztották meg gondolataikat Kisfaludi Aranka, a Pest Vármegyei Értéktár értéktár referense levezetésében. A szakmai nap keretén belül Kolcsár Béla, a Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ Pro Cultura Hungarica-díjas igazgatója megnyitotta a „XX. századi pillanatok a Gyergyói-medence településein” című kültéri kiállítást, melyet követően Hadnagy Jolán, a Farkaslaki Tamási Áron Művelődési Egyesület elnöke „Összetartozás” című előadását tartotta meg. A nap moderátora Diriczi Zoltán volt, a Nemzeti Művelődési Intézet munkatársa, házigazdája pedig Csörgő Józsefné Sziklavári Annamária, a Budajenői Értéktár Bizottság elnöke.
Pest Vármegye Önkormányzata, illetve a Nemzeti Művelődési Intézet Pest Vármegyei Igazgatósága kiemelkedő szakmai együttműködése eredményeként évente több program és esemény is megrendezésre kerül, amelyről Szabó István, Pest Vármegye Közgyűlésének elnöke, valamint Czipperer Zsófia, a Nemzeti Művelődési Intézet Pest Vármegyei Igazgatóságának vármegyei igazgatója egyeztetett az elmúlt időszakban. A közös gondolkodás eredményeként, egymás szakmai tapasztalatainak figyelembe vételével kerülnek megrendezésre szakmai napok, kulturális és közművelődési programok Pest vármegye 187 településén.

Meghalt Noseda Tibor »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2024. április 19. péntek, 10:00
Meghalt Noseda Tibor
A Pest Megye Szimfonikus Zenekar alapítója és vezetője 82 éves korában hunyt el.

A Pest Megye Szimfonikus Zenekar alapítója és vezetője 82 éves korában hunyt el.

Noseda Tibor karnagy Budapesten született 1942. augusztus 6-án. Nagyapja, Noseda Károly a Szervita téri templom karnagya volt. Noseda Tibor nyolcéves korában kezdett el zongorázni. A volt szervitaházban lakott, így a templomban kisgyermekként, mint ministráns kezdte a templomi szolgálatokat. Tizenkét éves korától kis kitérőkkel a budapesti Szent Anna (Szervita) Templom orgonistája, karnagyaként szolgált. A Kölcsey Gimnáziumban érettségizett. Ezt követően műszaki tanári oklevelet szerzett.

Zenei tanulmányai: egyházzenei karnagyképző, felsőfokú karmesterképző. Mesterei: Bárdos Lajos, Kistétényi Melinda, Gergely Ferenc, Koloss István, Jancsovics Antal és Tardy László voltak. Több gimnáziumi énekkar alapítója. Évekig a Vasas Művészegyüttes egyik művészeti vezetője, a saját alapítású Händel Consort karmestere volt.

Noseda Tibor (1942-2024) kántor, karnagy, tanár

Pest Megye Szimfonikus Zenekarának alapítója és karmestere, a Pest Megye Szimfonikus Zenekar nonprofit kft. ügyvezető igazgatója volt.

Pest Megye Szimfonikus Zenekara 1991 őszén alakult meg. A zenekarnak októberben már koncertje volt. Az alapító, Pest Megye Önkormányzata megteremtette az anyagi és tárgyi feltételeit a szimfonikus zenekar működéséhez. A zenekar tagjai elsősorban Pest megye zenetanárai, ami egyben jelzi is az együttes feladatát. Elsődleges cél a megye diákjainak zenei nevelése. A fiatalok hangversenyeken vehettek részt még a legeldugottabb településen is, illetve e zenei műhelyen keresztül a zeneiskolai diákok is részesei az itt folyó munkának. Ezzel egy megyei kultúrmissziót láttak el. 2000 januárjától a zenekar kht., majd egy törvénymódosítás miatt kulturális nonprofit kft. formájában működött. Nem csak a megyében, hanem olyan településeken is felléptek, ahová a „nagy” zenekarok nem vállalták a fellépést. A Filharmónia Budapest és Felső-Dunántúl Kht. hangversenykörutakat szervezett Pest megyében, sőt már a környező megyékben is az ifjúság számára, de a zenekar elismerését jelenti, hogy bekapcsolódhattak Budapest és az ország hangversenyéletébe is.

2000-s évek elején a Zeneakadémián ő állította össze a bérletes koncerteket. Európa-szerte koncertezett. Széles repertoárját barokk concertók, kantáták, oratóriumok, misék és egyéb egyházi művek, klasszikus és romantikus szimfóniák, versenyművek és kortárs zeneszerzők művei alkotják.

Az ős Szervita kórus után 38 éve az új Szervita Kórus alapítója és karnagya volt, amely betegsége előrehaladtával 2022-ben feloszlott.

Noseda Tibor gyászszertartását 2024. április 26-án, 17 órakor tartják a józsefvárosi Szent József Plébániatemplomban.

www.pestmegye.hu

Pest vármegyei sikerek a Röplabda Diákolimpián »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2024. április 16. kedd, 08:26
Pest vármegyei sikerek a Röplabda Diákolimpián
Két országos bajnoki címet szerzett a Budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium. Most hétvégén rendezték meg az V-VI.kcs ,,B” kategória Röplabda Diákolimpia Országos Döntőjét. Vármegyénket 2 iskola, 3 csapata képviselte a

Két országos bajnoki címet szerzett a Budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium.

Most hétvégén rendezték meg az V-VI.kcs ,,B” kategória Röplabda Diákolimpia Országos Döntőjét. Vármegyénket 2 iskola, 3 csapata képviselte a három napos debreceni tornán.

A Budakeszi Prohászka Ottokór Gimnázium lány és fiú csapata sem talált legyőzőre, így ők térhettek haza a bajnoki kupával.A lányoknál a Váci Madách Imre Gimnázium csapata a negyedik helyen végzett.

Különdíjasok:

Legjobb támadó-lány: Mrenkó Sára (Budakeszi)

Legtechnikásabb játékos-lány: Gulyás Csenge (Vác)

Legtechnikásabb játékos-fiú: Szabó Jenő (Budakeszi)

Legjobb felkészítő tanár/edző lányok és fiúk:

Balogh Dániel és Szabó József (Budakeszi)

Gratulálunk!

Mezei Futás Diákolimpia® Országos Döntő »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2024. április 16. kedd, 08:23
Mezei Futás Diákolimpia® Országos Döntő
A legnépesebb Diákolimpia® országos döntője zajlott Gödöllőn Huszonötödjére látta vendégül Gödöllő a mezei futókat idén a Diákolimpia® országos döntőjében. A reptéren közel 2100 diák futott az öt korcsoportban. Az eseményen

A legnépesebb Diákolimpia® országos döntője zajlott Gödöllőn

Huszonötödjére látta vendégül Gödöllő a mezei futókat idén a Diákolimpia® országos döntőjében. A reptéren közel 2100 diák futott az öt korcsoportban.

Az eseményen részt vett dr. Gémesi György, Gödöllő polgármestere, Karácsony Ádám, Pest Vármegye Közgyűlésének alelnöke, dr. Erdős Dániel, az MDSZ ügyvezető igazgatója és Egri Gyula a Pest Vármegyei Diáksport Egyesület elnöke.

A Pest vármegyei diákok kiválóan szerepeltek az egynapos eseményen:

II. kcs. lány

4. hely FRUZSA Nóra - Dunakeszi, Dunakeszi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola

5. hely Dunakeszi, Dunakeszi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola csapata

6. hely Budaörs, Kesjár Csaba Általános Iskola csapata

II. kcs. fiú

1. hely GLADINECZ Milos Jeremiás - Gödöllő, Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola

5. hely MUCZA Zétény - Abony, Somogyi Imre Általános Iskola

III. kcs. fiú

1. hely Göd, Huzella Tivadar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola csapata

2. hely GRACE Patrik - Budaörs, Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium

5. hely TAR Márton - Vác, Váci Juhász Gyula Általános Iskola

6. hely Dunakeszi, Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium csapta

V. kcs. lány

1. hely Budaörs, Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium csapata

4. hely Vác, Váci SZC Boronkay György Műszaki Technikum és Gimnázium csapata

5. hely CSEH Krisztina - Szentendre, Szentendrei Móricz Zsigmond Gimnázium

V. kcs. fiú

5. hely Vác, Váci SZC Boronkay György Műszaki Technikum és Gimnázium csapata

VI. kcs. lány

5. hely Gödöllő, Gödöllői Török Ignác Gimnázium csapata

VI. kcs. fiú

3. hely Vác, Váci SZC Boronkay György Műszaki Technikum és Gimnázium csapata

6. hely Gödöllő, Premontrei Szent Norbert Gimnázium csapata

Gratulálunk Mindenkinek!

A Pest vármegyei területi választási iroda vezetőjének közleménye »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2024. április 04. csütörtök, 11:41
A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 307/E. § (1) bekezdésében foglalt jogkörömben megállapítom, hogy Pest vármegyében az önálló megyei lista állításához 5037 fő, a közös megyei lista állításához 10074

A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 307/E. § (1) bekezdésében foglalt jogkörömben megállapítom, hogy Pest vármegyében az önálló megyei lista állításához 5037 fő, a közös megyei lista állításához 10074 fő választópolgár ajánlása szükséges.

Indokolás

A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 307/E. § szerint „(1) Az egyéni listás és az egyéni választókerületi jelölt, valamint a polgármesterjelölt állításához szükséges ajánlások számát a helyi választási iroda vezetője, a főpolgármester-jelölt, valamint a megyei lista állításához szükséges ajánlások számát a területi választási iroda vezetője állapítja meg szavazást megelőző hatvanhatodik napon.
(2) A szükséges ajánlások számának megállapításakor a választópolgárok számát a központi névjegyzéknek a szavazást megelőző hatvanhetedik napi adatai alapján kell megállapítani.
(3) A szükséges ajánlások számát egész számra felfelé kerekítve kell megállapítani.”

A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló 2010. évi L. tv. 9. § (2) bekezdése szerint „A megyei választókerületben listát állíthat az a jelölő szervezet, amely a választókerület választópolgárai 0,5%-ának ajánlását összegyűjtötte.
11. § (3) Azok a jelölő szervezetek, amelyek a megyei választókerületben lévő települések választópolgárai 1%-ának, de legalább 2000 választópolgár közös ajánlását összegyűjtötték, közös megyei listát állíthatnak.”

A központi névjegyzék 2024. április 3. napi adatai alapján Pest vármegyében a választópolgárok száma 1 007 396 fő volt.

Fentiekre tekintettel a rendelkező részben foglaltak szerint állapítottam meg a vármegyei lista állításához szükséges ajánlások számát.

Budapest, 2024. április 4.

dr. Szép Tibor
TVI vezető

Üléseznek a Pest vármegyei szlovákok »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2024. március 27. szerda, 11:03
Üléseznek a Pest vármegyei szlovákok
HIRDETMÉNY Ezúton értesítjük Pest vármegye lakosságát, hogy a Pest Vármegyei Szlovák Önkormányzat 2024. április 5-én 15 órától közmeghallgatást tart Helyszín: Táncsics Mihály Művelődési Ház - 2142 Nagytarcsa, Rákóczi u. 35. A közmeghallgatás során

HIRDETMÉNY

Ezúton értesítjük Pest vármegye lakosságát, hogy a Pest Vármegyei Szlovák Önkormányzat 2024. április 5-én 15 órától közmeghallgatást tart

Helyszín: Táncsics Mihály Művelődési Ház - 2142 Nagytarcsa, Rákóczi u. 35.

A közmeghallgatás során az állampolgárok és a megyében érdekelt szervezetek képviselői közérdekű kérdést tehetnek fel és javaslattal fordulhatnak a Pest Vármegyei Szlovák Önkormányzat tagjai felé.

Gimesiné Szokol Emese sk.
Pest Vármegyei Szlovák Önkormányzat
elnöke

KÖZÉRDEKŰ ADATOK E-Ügyintézés

Képtárak

Képtárak
CEGLÉD TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV 2017 CEGLÉD MEGÚJUL

Házhoz menő szelektív
HULLADÉKGYŰJTÉS
SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR

KÖRNYEZETSZÉPÍTÉS

CEGLÉD VÁROS
2021. ÉVI
KÖRNYEZETSZÉPÍTÉSI
ÉS
KÖRNYEZETVÉDELMI
PROGRAMJA

Panoráma képek

  • PANORÁMAKÉPEK

Turistatérkép

Túristatérkép

Térségi Adattár

www.kossuthtoborzo.hu

www.kossuthtoborzo.hu

www.laskafesztival.hu

www.laskafesztival.hu

Pest Megyei Békéltető testület

Pest Megyei Békéltető testület

Projektek

www.cegledkozvilagitas.hu
Bölcsőde bővítés 2014
www.varkonyikompetencia.cegled.hu
www.csatorna.cegled.hu
A lap 0.073 másodperc alatt készült el. | Copyright 2024 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! | IMPRESSZUM | Akadálymentesítési nyilatkozat
A látogatók száma 2015.05.04-től: 29702823 | Ebben a hónapban: 573592 | Ma: 2261 | jelenleg: 3 | Statisztika